Compatibilitati carne – condimente

Compatibilitati carne condimente

MIEL: busuioc, rozmarin, usturoi

PORC: tarhon, cimbru, piper, coriandru, ienibahar

PUI: marar, usturoi, hrean, patrunjel

CURCAN: menta, piper, chimen, telina

GASCA: leustean, marar, patrunjel, piper, ienupar

RATA: ardei iute, hasmatuchi, patrunjel

VITEL: patrunjel, marar, piper

Te rugam sa astepti...
Etichete:
Categorii: Sfaturi utile

Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.

Lasă un răspuns

Nota Comentariile de pe acest site reflecta viziunile autorilor acestora si nu in mod necesar ale administratorului site-ului. Membrii sunt incurajati sa se abtina de la comportamente indezirabile si comentarii injurioase. Ne rezervam dreptul de a sterge oricand orice comentariu, fara instiintare si explicatii.

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt insemnate cu *

*
*

Inscrie-te acum!

Suntem ceea ce mancam. Sa invatam sa mancam sanatos!