- Timp de preparare
- 20 min
- Dificultate
- usor
- Servire
- Neprecizat
- Postat de:
- Postat in:
- 28 octombrie 2020
- 1 kilogram
- Visine
- 500 grame
- Zahar
- 250 mililitri
- Alcool dublu rafinat

Recomandari, trucuri, secrete
- Visinele se spala si li se rup coditele.
- Apoi se strecoara prin tifon curat si se imbuteliaza impreuna cu zaharul si alcoolul in sticle care se inchid ermetic.
- Se agita din cand in cand pentru a se topi zaharul si a se forma siropul.
- Dupa 1 saptamana, cand zaharul s-a topit, agitam bine si ii punem dopul. Se pastreaza la loc racoros timp de 2 luni.
- Pofta buna! Scrie in comentarii cum prepari tu visinata, ce trucuri si secrete folosesti.
Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.