- Timp de preparare
- 20 min
- Dificultate
- usor
- Servire
- Neprecizat
- Postat de:
- Postat in:
- 28 octombrie 2020
- 1 kilogram
- Visine
- 500 grame
- Zahar
- 250 mililitri
- Alcool dublu rafinat
Recomandari, trucuri, secrete
- Visinele se spala si li se rup coditele.
- Apoi se strecoara prin tifon curat si se imbuteliaza impreuna cu zaharul si alcoolul in sticle care se inchid ermetic.
- Se agita din cand in cand pentru a se topi zaharul si a se forma siropul.
- Dupa 1 saptamana, cand zaharul s-a topit, agitam bine si ii punem dopul. Se pastreaza la loc racoros timp de 2 luni.
- Pofta buna! Scrie in comentarii cum prepari tu visinata, ce trucuri si secrete folosesti.
Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.
Trebuie sa fii autentificat ca sa postezi un comentariu.