Visinata de casa

Te rugam sa astepti...
Timp de preparare
20 min
Dificultate
usor
Servire
Neprecizat
Postat de:
Postat in:
1 kilogram
Visine
500 grame
Zahar
250 mililitri
Alcool dublu rafinat
Visinata de casa

Recomandari, trucuri, secrete

  • Procura ingrediente sanatoase de la mici producatori locali – vezi AICI
  • Masoara rapid ingredientele folosind tabelul de AICI
  • Se va pastra in loc racoros, ferit de lumina.
  • Se va folosi alcool dublu rafinat (de 96 de grade).
  • Visinele se pot folosi la diverse deserturi.
  1. Visinele se spala si li se rup coditele.
  2. Apoi se strecoara prin tifon curat si se imbuteliaza impreuna cu zaharul si alcoolul in sticle care se inchid ermetic.
  3. Se agita din cand in cand pentru a se topi zaharul si a se forma siropul.
  4. Dupa 1 saptamana, cand zaharul s-a topit, agitam bine si ii punem dopul. Se pastreaza la loc racoros timp de 2 luni.
  5. Pofta buna! Scrie in comentarii cum prepari tu visinata, ce trucuri si secrete folosesti.

Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.

Trebuie sa fii autentificat ca sa postezi un comentariu.

Inscrie-te acum!

Suntem ceea ce mancam. Sa invatam sa mancam sanatos!