Visinata de casa

Te rugam sa astepti...
Timp de preparare
20 min
Dificultate
usor
Servire
Neprecizat
Postat de:
Postat in:
1 kilogram
Visine
500 grame
Zahar
250 mililitri
Alcool dublu rafinat
Visinata de casa

Recomandari, trucuri, secrete

  • Se va pastra in loc racoros, ferit de lumina.
  • Se va folosi alcool dublu rafinat (de 96 de grade).
  • Visinele se pot folosi la diverse deserturi.
  1. Visinele se spala si li se rup coditele.
  2. Apoi se strecoara prin tifon curat si se imbuteliaza in sticle care se inchid ermetic.
  3. Se agita din cand in cand pentru a se topi zaharul si a se forma siropul.
  4. Dupa 1 saptamana, cand zaharul s-a topit, agitam bine si ii punem dopul. Se pastreaza la loc racoros timp de 2 luni.
  5. Pofta buna! Scrie in comentarii cum prepari tu visinata, ce trucuri si secrete folosesti.

Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.

Lasă un răspuns

Nota Comentariile de pe acest site reflecta viziunile autorilor acestora si nu in mod necesar ale administratorului site-ului. Membrii sunt incurajati sa se abtina de la comportamente indezirabile si comentarii injurioase. Ne rezervam dreptul de a sterge oricand orice comentariu, fara instiintare si explicatii.

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt insemnate cu *

*
*

Inscrie-te acum!

Suntem ceea ce mancam. Sa invatam sa mancam sanatos!