Ton cu porumb si maioneza

Te rugam sa astepti...
Timp de preparare
20 min
Dificultate
usor
Portii
4 persoane
Servire
Neprecizat
Postat de:
Postat in:
2 conserve
Ton
1 conserva
Porumb boabe conserva
100 grame
Maioneza
1 legatura
Patrunjel
1 bucata
Ceapa alba
1 praf
Sare
1 praf
Piper praf
1 bucata
Lamaie
Ton cu porumb si maioneza

Recomandari, trucuri, secrete

  • masoara rapid ingredientele folosind tabelul de AICI
  • se foloseste unt la temperatura camerei
  • se poate folosi dupa preferinta ceapa alba sau ceapa verde
  • optional se adauga zeama de lamaie dupa gust
  • se lasa la rece la frigider cel putin o ora, inainte de servire
  • se serveste cu paine prajita
  • reteta poate fi adaptata dupa preferinte. Se poate adauga ardei gras taiat cubulete, mazare fiarta, fasole rosie, marar tocat
  1. Se pregatesc conservele de ton si porumb, scurgandu-se lichidul din fiecare.
  2. Ceapa se curata si se taie marunt.
  3. Patrunjelul se toaca fin.
  4. Intr-un bol se mixeaza untul pana devine pufos. Se adauga maioneza, sarea, piperul si se amesteca bine.
  5. Peste amestecul de mai sus se adauga tonul si porumbul, ceapa taiata marunt si patrunjelul. Se amesteca bine si se potriveste de sare si piper daca mai este nevoie. Optional se adauga zeama de lamaie dupa gust.
  6. Pofta mare! Scrie in comentarii cum prepari tu salata de ton cu porumb si maioneza si ce trucuri si secrete folosesti.

Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.

Lasă un răspuns

Nota Comentariile de pe acest site reflecta viziunile autorilor acestora si nu in mod necesar ale administratorului site-ului. Membrii sunt incurajati sa se abtina de la comportamente indezirabile si comentarii injurioase. Ne rezervam dreptul de a sterge oricand orice comentariu, fara instiintare si explicatii.

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt insemnate cu *

*
*

Inscrie-te acum!

Suntem ceea ce mancam. Sa invatam sa mancam sanatos!