Tocana taraneasca cu carne de vitel

Te rugam sa astepti...
Timp de preparare
20 min
Timp de gatire
60 min
Dificultate
mediu
Portii
4 persoane
Servire
Pranz
Postat de:
Postat in:
300 grame
Carnati afumati
1 farfurie
Ciuperci murate
3 bucati
Ardei gras alb
500 grame
Bulion
1 ceasca
Supa de oase
1 ceasca
Smantana
1 ceasca
Vin dulce
1 lingura
Unt
2 linguri
Untura
3 bucati
Ceapa
200 grame
Inima
200 grame
Ficat
500 grame
Carne vitel
5 fire
Patrunjel
Tocana taraneasca cu carne de vitel

Recomandari, trucuri, secrete

  • Masoara rapid ingredientele folosind tabelul de AICI
  • Se serveste cu mamaliga tare.
  • In locul carnatilor afumati se poate folosi sunca afumata.
  1. Se curata ceapa si se taie julien. Se caleste in amestecul de unt si untura. Apoi se stinge cu supa de oase.
  2. Carnea de vitel, inima si carnatul afumat se taie bucati. Apoi se adauga peste ceapa si supa de oase si se lasa la foc, acoperit 30 de minute.
  3. Se adauga ficatul, ciupercile, vinul si se lasa pe foc un sfert de ora.
  4. Se adauga bulionul si ardeii taiati cubulete.
  5. Se potriveste de sare si se lasa sa clocoteasca la mic 10 minute. apoi se ia de pe foc, se adauga smantana si verdeata tocata.
  6. Pofta mare! Scrie in comentarii cum prepari tu tocana de vitel, ce trucuri si secrete folosesti.

Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.

Lasă un răspuns

Nota Comentariile de pe acest site reflecta viziunile autorilor acestora si nu in mod necesar ale administratorului site-ului. Membrii sunt incurajati sa se abtina de la comportamente indezirabile si comentarii injurioase. Ne rezervam dreptul de a sterge oricand orice comentariu, fara instiintare si explicatii.

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt insemnate cu *

*
*

Inscrie-te acum!

Suntem ceea ce mancam. Sa invatam sa mancam sanatos!