- Timp de preparare
- 20 min
- Timp de gatire
- 60 min
- Dificultate
- mediu
- Portii
- 4 persoane
- Servire
- Pranz
- Postat de:
- Postat in:
- 25 octombrie 2020
- 300 grame
- Carnati afumati
- 1 farfurie
- Ciuperci murate
- 3 bucati
- Ardei gras alb
- 500 grame
- Bulion
- 1 ceasca
- Supa de oase
- 1 ceasca
- Smantana
- 1 ceasca
- Vin dulce
- 1 lingura
- Unt
- 2 linguri
- Untura
- 3 bucati
- Ceapa
- 200 grame
- Inima
- 200 grame
- Ficat
- 500 grame
- Carne vitel
- 5 fire
- Patrunjel
Recomandari, trucuri, secrete
- Masoara rapid ingredientele folosind tabelul de AICI
- Se serveste cu mamaliga tare.
- In locul carnatilor afumati se poate folosi sunca afumata.
- Se curata ceapa si se taie julien. Se caleste in amestecul de unt si untura. Apoi se stinge cu supa de oase.
- Carnea de vitel, inima si carnatul afumat se taie bucati. Apoi se adauga peste ceapa si supa de oase si se lasa la foc, acoperit 30 de minute.
- Se adauga ficatul, ciupercile, vinul si se lasa pe foc un sfert de ora.
- Se adauga bulionul si ardeii taiati cubulete.
- Se potriveste de sare si se lasa sa clocoteasca la mic 10 minute. apoi se ia de pe foc, se adauga smantana si verdeata tocata.
- Pofta mare! Scrie in comentarii cum prepari tu tocana de vitel, ce trucuri si secrete folosesti.
Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.
Trebuie sa fii autentificat ca sa postezi un comentariu.