- Timp de preparare
- 20 min
- Timp de gatire
- 60 min
- Dificultate
- mediu
- Portii
- 4 persoane
- Servire
- Pranz
- Postat de:
- Postat in:
- 25 octombrie 2020
- 300 grame
- Carnati afumati
- 1 farfurie
- Ciuperci murate
- 3 bucati
- Ardei gras alb
- 500 grame
- Bulion
- 1 ceasca
- Supa de oase
- 1 ceasca
- Smantana
- 1 ceasca
- Vin dulce
- 1 lingura
- Unt
- 2 linguri
- Untura
- 3 bucati
- Ceapa
- 200 grame
- Inima
- 200 grame
- Ficat
- 500 grame
- Carne vitel
- 5 fire
- Patrunjel

Recomandari, trucuri, secrete
- Masoara rapid ingredientele folosind tabelul de AICI
- Se serveste cu mamaliga tare.
- In locul carnatilor afumati se poate folosi sunca afumata.
- Se curata ceapa si se taie julien. Se caleste in amestecul de unt si untura. Apoi se stinge cu supa de oase.
- Carnea de vitel, inima si carnatul afumat se taie bucati. Apoi se adauga peste ceapa si supa de oase si se lasa la foc, acoperit 30 de minute.
- Se adauga ficatul, ciupercile, vinul si se lasa pe foc un sfert de ora.
- Se adauga bulionul si ardeii taiati cubulete.
- Se potriveste de sare si se lasa sa clocoteasca la mic 10 minute. apoi se ia de pe foc, se adauga smantana si verdeata tocata.
- Pofta mare! Scrie in comentarii cum prepari tu tocana de vitel, ce trucuri si secrete folosesti.
Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.