Supa rece de sfecla rosie

Te rugam sa astepti...
Timp de preparare
20 min
Timp de gatire
5 min
Dificultate
usor
Portii
4 persoane
Servire
Pranz
Postat de:
Postat in:
1 praf
Piper praf
1 praf
Sare
4 fire
Patrunjel
1 catel
Usturoi
2 linguri
Zeama de lamaie
4 linguri
Smantana
2 bucati
Sfecla rosie
1 priza
Coriandru
Supa rece de sfecla rosie

Recomandari, trucuri, secrete

  • Masoara rapid ingredientele folosind tabelul de AICI
  • In loc de patrunjel se poate folosi coriandru.
  • Se serveste rece cu patrunjel tocat deasupra.
  1. Se curata sfecla si se pune la fiert.
  2. Sfecla fiarta se zdrobeste si se toaca in mixer impreuna cu smantana.
  3. Se adauga usturoiul zdrobit, zeama de lamaie, sarea si piperul.
  4. Se adauga putin coriandru zdrobit sau patrunjel tocat.
  5. Se da la rece pentru 90 de minute si se serveste cu patrunjel tocat deasupra.
  6. Pofta mare! Scrie in comentarii cum prepari tu supa rece de sfecla, ce trucuri si secrete folosesti.

Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.

Lasă un răspuns

Nota Comentariile de pe acest site reflecta viziunile autorilor acestora si nu in mod necesar ale administratorului site-ului. Membrii sunt incurajati sa se abtina de la comportamente indezirabile si comentarii injurioase. Ne rezervam dreptul de a sterge oricand orice comentariu, fara instiintare si explicatii.

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt insemnate cu *

*
*

Inscrie-te acum!

Suntem ceea ce mancam. Sa invatam sa mancam sanatos!