- Timp de preparare
- 20 min
- Timp de gatire
- 5 min
- Dificultate
- usor
- Portii
- 4 persoane
- Servire
- Pranz
- Postat de:
- Postat in:
- 14 octombrie 2020
- 1 praf
- Piper praf
- 1 praf
- Sare
- 4 fire
- Patrunjel
- 1 catel
- Usturoi
- 2 linguri
- Zeama de lamaie
- 4 linguri
- Smantana
- 2 bucati
- Sfecla rosie
- 1 priza
- Coriandru

Recomandari, trucuri, secrete
- Masoara rapid ingredientele folosind tabelul de AICI
- In loc de patrunjel se poate folosi coriandru.
- Se serveste rece cu patrunjel tocat deasupra.
- Se curata sfecla si se pune la fiert.
- Sfecla fiarta se zdrobeste si se toaca in mixer impreuna cu smantana.
- Se adauga usturoiul zdrobit, zeama de lamaie, sarea si piperul.
- Se adauga putin coriandru zdrobit sau patrunjel tocat.
- Se da la rece pentru 90 de minute si se serveste cu patrunjel tocat deasupra.
- Pofta mare! Scrie in comentarii cum prepari tu supa rece de sfecla, ce trucuri si secrete folosesti.
Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.
Trebuie sa fii autentificat ca sa postezi un comentariu.