Supa de dovlecei a la grec

Te rugam sa astepti...
Timp de preparare
10 min
Timp de gatire
20 min
Dificultate
mediu
Portii
4 persoane
Servire
Pranz
Postat de:
Postat in:
2 bucati
Galbenusuri
1 praf
Piper praf
1 praf
Sare
1 legatura
Marar
5 linguri
Zeama de lamaie
2 linguri
Ulei floarea soareului
200 grame
Smantana
2 linguri
Orez
5 linguri
Porumb boabe conserva
1 bucata
Patrunjel radacina
2 bucati
Morcovi
1 bucata
Ardei gras alb
1 bucata
Ceapa
1 bucata
Dovlecei
1 L
Apa
Supa de dovlecei a la grec

Recomandari, trucuri, secrete

  • Masoara rapid ingredientele folosind tabelul de AICI
  • Se poate servi calda sau rece.
  1. Legumele se spala, se curata si se toaca marunt. Apoi se calesc in ulei pana cand ceapa devine translucida.
  2. Apoi se adauga peste legumele calite dovlecelul taiat cubulete si orezul. Se mai calesc impreuna 1 minut.
  3. Se adauga apa deasupra legumelor calite si se lasa la fiert 20 de minute.
  4. Intr-un castron se amesteca galbenusurile cu smantana. Se adauga treptat peste ele putina zeama din supa (pentru a o aduce la o temperatura apropiata de cea a supei) si se amesteca bine. Apoi se toarna in oala cu supa si se amesteca pana la omogenizare.
  5. Se adauga zarzavaturile tocate si zeama de lamaie.
  6. Pofta mare! Scrie in comentarii cum prepari tu supa de dovlecei a la grec, ce trucuri si secrete folosesti.

Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.

Lasă un răspuns

Nota Comentariile de pe acest site reflecta viziunile autorilor acestora si nu in mod necesar ale administratorului site-ului. Membrii sunt incurajati sa se abtina de la comportamente indezirabile si comentarii injurioase. Ne rezervam dreptul de a sterge oricand orice comentariu, fara instiintare si explicatii.

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt insemnate cu *

*
*

Inscrie-te acum!

Suntem ceea ce mancam. Sa invatam sa mancam sanatos!