Supa de ceapa cu chimen

Te rugam sa astepti...
Timp de preparare
20 min
Timp de gatire
30 min
Dificultate
mediu
Portii
8 persoane
Servire
Pranz
Postat de:
Postat in:
1 praf
Piper praf
1 praf
Sare
1 legatura
Ceapa verde
1 pumn
Cascaval afumat
5 lingurite
Zahar
1 pumn
Chimen
250 grame
Miez nuca macinata
100 grame
Unt
4 kilograme
Ceapa alba
Supa de ceapa cu chimen

Recomandari, trucuri, secrete

  • Masoara rapid ingredientele folosind tabelul de AICI
  • In loc de miez de nuca macinata se mai pot folosi alune de padure macinate, grisine sau crutoane macinate
  • Supa de ceapa este o mancare foarte satioasa, de iarna.
  • Se serveste cu crutoane sau paine prajita.
  1. Se curata ceapa alba si apoi se fierbe. Cand e fiarta se lasa putin la racorit.
  2. Ceapa fiarta usor racorita se paseaza cu blenderul. Deasupra se adauga untul, miezul de nuca si chimenul.
  3. Ceapa verde se toaca marunt si se pune peste ceapa pasata.
  4. Se pune dupa gust sare si piper.
  5. Se caramelizeaza zaharul si se adauga peste el cateva linguri de apa, dandu-se in fiert. Sosul caramel obtinut se plaseaza peste ceapa pasata.
  6. Se adauga la final cascaval afumat ras marunt.
  7. Pofta mare! Scrie in comentarii cum prepari tu supa de ceapa, ce trucuri si secrete folosesti.

Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Nota Comentariile de pe acest site reflecta viziunile autorilor acestora si nu in mod necesar ale administratorului site-ului. Membrii sunt incurajati sa se abtina de la comportamente indezirabile si comentarii injurioase. Ne rezervam dreptul de a sterge oricand orice comentariu, fara instiintare si explicatii.

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt insemnate cu *

*
*

Inscrie-te acum!

Suntem ceea ce mancam. Sa invatam sa mancam sanatos!