- Timp de preparare
- 15 min
- Timp de gatire
- 20 min
- Dificultate
- mediu
- Portii
- 4 persoane
- Servire
- Pranz
- Postat de:
- Postat in:
- 14 octombrie 2020

Recomandari, trucuri, secrete
- Masoara rapid ingredientele folosind tabelul de AICI
- Se foloseste un cartof fainos, sfaramicios, ca pentru piure. El confera supei o consistenta cremoasa.
- Se serveste cu crutoane sau paine prajita.
- Se spala urzicile bine de mai multe ori in apa rece. Se pun apoi la fiert in apa clocotita cu sare 15 minute.
- Legumele se curata, se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu sare si putin ulei.
- Dupa ce urzicile si legumele au fiert, se scot si se toaca la mixer. Se fluidizeaza dupa plac cu zeama in care au fiert legumele, pana la obtinerea consistentei dorite.
- Se adauga smantana si se mixeaza pana la obtinerea unei consistente cremoase.
- Pofta mare! Scrie in comentarii cum prepari tu supa crema de urzici, ce trucuri si secrete folosesti.
Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.
Trebuie sa fii autentificat ca sa postezi un comentariu.