Supa crema de conopida de post

Te rugam sa astepti...
Timp de preparare
10 min
Timp de gatire
40 min
Dificultate
usor
Portii
4 persoane
Servire
Pranz
Postat de:
Postat in:
1 praf
Piper praf
1 praf
Sare
1 bucata
Morcov
1 bucata
Cartof
1 bucata
Ceapa alba
400 grame
Conopida
1 L
Apa
Supa crema de conopida de post

Recomandari, trucuri, secrete

  • Procura ingrediente sanatoase de la mici producatori locali – vezi AICI
  • Masoara rapid ingredientele folosind tabelul de AICI
  • Foloseste un cartof fainos, sfaramicios, ca pentru piure. El confera supei o consistenta cremoasa.
  • Poti folosi si conopida congelata.
  • Pune legumele la fiert pe rand, in ordinea urmatoare, pentru a respecta timpii de fierbere: morcov, ceapa, cartof, conopida.
  • Serveste fierbinte, alaturi de crutoane de paine si putin patrunjel.
  • Daca nu tii post, poti adauga bacon prajit, smantana sau parmezan ras.
  1. Se curata legumele (morcovul, ceapa, cartoful, conopida).
  2. Se pun la fiert in apa in ordinea urmatoare, respectand timpii de fierbere: morcov, ceapa, cartof, conopida.
  3. Dupa fierbere, se scot din apa si se mixeaza cu un blender, amestecand treptat apa in care au fiert, pana la obtinerea consistentei dorite.
  4. Se condimenteaza cu sare si piper si se serveste cu crutoane si putin patrunjel tocat.
  5. Pofta mare! Scrie in comentarii cum prepari tu supa de conopida de post, ce trucuri si secrete folosesti.

Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.

Trebuie sa fii autentificat ca sa postezi un comentariu.

Inscrie-te acum!

Suntem ceea ce mancam. Sa invatam sa mancam sanatos!