- Timp de preparare
- 10 min
- Timp de gatire
- 40 min
- Dificultate
- usor
- Portii
- 4 persoane
- Servire
- Pranz
- Postat de:
- Postat in:
- 15 noiembrie 2021
- 1 praf
- Piper praf
- 1 praf
- Sare
- 1 bucata
- Morcov
- 1 bucata
- Cartof
- 1 bucata
- Ceapa alba
- 400 grame
- Conopida
- 1 L
- Apa

Recomandari, trucuri, secrete
- Procura ingrediente sanatoase de la mici producatori locali – vezi AICI
- Masoara rapid ingredientele folosind tabelul de AICI
- Foloseste un cartof fainos, sfaramicios, ca pentru piure. El confera supei o consistenta cremoasa.
- Poti folosi si conopida congelata.
- Pune legumele la fiert pe rand, in ordinea urmatoare, pentru a respecta timpii de fierbere: morcov, ceapa, cartof, conopida.
- Serveste fierbinte, alaturi de crutoane de paine si putin patrunjel.
- Daca nu tii post, poti adauga bacon prajit, smantana sau parmezan ras.
- Se curata legumele (morcovul, ceapa, cartoful, conopida).
- Se pun la fiert in apa in ordinea urmatoare, respectand timpii de fierbere: morcov, ceapa, cartof, conopida.
- Dupa fierbere, se scot din apa si se mixeaza cu un blender, amestecand treptat apa in care au fiert, pana la obtinerea consistentei dorite.
- Se condimenteaza cu sare si piper si se serveste cu crutoane si putin patrunjel tocat.
- Pofta mare! Scrie in comentarii cum prepari tu supa de conopida de post, ce trucuri si secrete folosesti.
Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.
Trebuie sa fii autentificat ca sa postezi un comentariu.