- Timp de preparare
- 5 min
- Timp de gatire
- 5 min
- Dificultate
- usor
- Portii
- 1 persoane
- Servire
- Neprecizat
- Postat de:
- Postat in:
- 13 august 2020

Recomandari, trucuri, secrete:
- masoara rapid ingredientele folosind tabelul de AICI
- Sfecla rosie este una din cele mai benefice legume pentru organism
- Sucul de sfecla rosie cu miere este indicat in tratamentul hipertensiunii
- Se face o cura de 1 luna de zile in care se consuma zillnic cate jumatate de pahar de bautura dupa masa de dimineata si cea de seara.
- Persoanele care au diabet, diaree, aciditate gastrica, probleme cu rinichii si vezica biliara sau hipotensiune severa trebuie sa ceara parerea medicului inainte de a consuma acest suc.
- Atentie, in urma consumului urina va capata o culoare rosiatica. Acesta nu e un motiv de ingrijorare.
- Se spala si se curata sfeclele.
- Se extrage sucul de sfecla prin una din cele 3 metode: (1) se da sfecla pe razatoarea cu ochiuri mici si apoi se stoarce sucul (2) se da sfecla prin masina de tocat de 2 ori si apoi se stoarce sucul (3) se storc sfeclele in storcatorul de fructe si legume
- La 1 pahar de suc de sfecla se adauga 1/3 pahar de miere si un pahar de apa fiarta si racita.
- Se pune amestecul intr-o sticla si se amesteca bine.
- Sa ai pofta! Scrie in comentarii cum consumi tu sucul de sfecla sau ce trucuri si secrete stii referitor la acest suc.
Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.