- Timp de preparare
- 5 min
- Dificultate
- usor
- Portii
- 2 persoane
- Servire
- Neprecizat
- Postat de:
- Postat in:
- 15 octombrie 2020
- 6 linguri
- Ulei de masline
- 2 linguri
- Otet
- 1 lingura
- Mustar
- 1 praf
- Sare
- 1 praf
- Piper praf
Recomandari, trucuri, secrete
- Masoara rapid ingredientele folosind tabelul de AICI
- Sosul e potrivit pentru bucatele pe baza de frunze de salata si legume proaspete.
- Mustarul poate fi inlocuit cu miere (pentru indulcire).
- Sosul se pastreaza perfect la frigider.
- Termenul „vinegreta” vine din limba franceza („vinaigrette”, diminutiv de la „vinaigre” = otet). Se refera la o emulsie de ulei si acid, aromatizata adesea cu condimente, mirodenii, verdeturi.
- Se amesteca toate ingredientele.
- Pofta mare! Scrie in comentarii cum prepari tu sosul vinegreta, ce trucuri si secrete folosesti.
Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.
Trebuie sa fii autentificat ca sa postezi un comentariu.