- Timp de preparare
- 20 min
- Dificultate
- usor
- Portii
- 4 persoane
- Servire
- Gustare
- Postat de:
- Postat in:
- 27 august 2020
- 1 praf
- Piper praf
- 1 praf
- Sare
- 3 fire
- Patrunjel
- 3 fire
- Marar
- 2 linguri
- Ulei de masline
- 1 bucata
- Lamaie
- 1 bucata
- Ceapa rosie
- 2 bucati
- Avocado
- 1 bucata
- Ou
- 1 conserva
- Ton

Recomandari, trucuri secrete
- masoara rapid ingredientele folosind tabelul de AICI
- se foloseste o conserva de ton Calvo in sos natur (160 grame).
- Fiecare avocado se taie in jumatati, scotandu-se pulpa. Pulpa se pune intr-un castron, se adauga 1 lingura de zeama de lamaie si se zdrobeste cu furculita pana devine o pasta omogena.
- Se freaca galbenusul fiert cu uleiul de masline pana se obtine o pasta.
- Se adauga peste pasta de ou tonul strivit cu furculita si se amesteca bine pana la omogenizare.
- Ceapa se taie marunt, la fel si albusul fiert. Se toaca mararul si patrunjelul. Se adauga toate peste pasta deja obtinuta.
- Se adauga sare si piper dupa gust.
- Se amesteca bine pana la omogenizare, iar cu pasta obtinuta se umplu jumatatile de avocado.
- Pofta mare! Scrie in comentarii cum prepari tu salata de ton cu avocado, ce trucuri si secrete cunosti.
Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.