Salata de ton cu avocado

Te rugam sa astepti...
Timp de preparare
20 min
Dificultate
usor
Portii
4 persoane
Servire
Gustare
Postat de:
Postat in:
1 praf
Piper praf
1 praf
Sare
3 fire
Patrunjel
3 fire
Marar
2 linguri
Ulei de masline
1 bucata
Lamaie
1 bucata
Ceapa rosie
2 bucati
Avocado
1 bucata
Ou
1 conserva
Ton
Salata de ton cu avocado

Recomandari, trucuri secrete

  • masoara rapid ingredientele folosind tabelul de AICI
  • se foloseste o conserva de ton Calvo in sos natur (160 grame).
  1. Fiecare avocado se taie in jumatati, scotandu-se pulpa. Pulpa se pune intr-un castron, se adauga 1 lingura de zeama de lamaie si se zdrobeste cu furculita pana devine o pasta omogena.
  2. Se freaca galbenusul fiert cu uleiul de masline pana se obtine o pasta.
  3. Se adauga peste pasta de ou tonul strivit cu furculita si se amesteca bine pana la omogenizare.
  4. Ceapa se taie marunt, la fel si albusul fiert. Se toaca mararul si patrunjelul. Se adauga toate peste pasta deja obtinuta.
  5. Se adauga sare si piper dupa gust.
  6. Se amesteca bine pana la omogenizare, iar cu pasta obtinuta se umplu jumatatile de avocado.
  7. Pofta mare! Scrie in comentarii cum prepari tu salata de ton cu avocado, ce trucuri si secrete cunosti.

Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.

Trebuie sa fii autentificat ca sa postezi un comentariu.

Inscrie-te acum!

Suntem ceea ce mancam. Sa invatam sa mancam sanatos!