- Timp de preparare
- 20 min
- Dificultate
- usor
- Portii
- 4 persoane
- Servire
- Gustare
- Postat de:
- Postat in:
- 27 august 2020
- 1 praf
- Piper praf
- 1 praf
- Sare
- 3 fire
- Patrunjel
- 3 fire
- Marar
- 2 linguri
- Ulei de masline
- 1 bucata
- Lamaie
- 1 bucata
- Ceapa rosie
- 2 bucati
- Avocado
- 1 bucata
- Ou
- 1 conserva
- Ton
Recomandari, trucuri secrete
- masoara rapid ingredientele folosind tabelul de AICI
- se foloseste o conserva de ton Calvo in sos natur (160 grame).
- Fiecare avocado se taie in jumatati, scotandu-se pulpa. Pulpa se pune intr-un castron, se adauga 1 lingura de zeama de lamaie si se zdrobeste cu furculita pana devine o pasta omogena.
- Se freaca galbenusul fiert cu uleiul de masline pana se obtine o pasta.
- Se adauga peste pasta de ou tonul strivit cu furculita si se amesteca bine pana la omogenizare.
- Ceapa se taie marunt, la fel si albusul fiert. Se toaca mararul si patrunjelul. Se adauga toate peste pasta deja obtinuta.
- Se adauga sare si piper dupa gust.
- Se amesteca bine pana la omogenizare, iar cu pasta obtinuta se umplu jumatatile de avocado.
- Pofta mare! Scrie in comentarii cum prepari tu salata de ton cu avocado, ce trucuri si secrete cunosti.
Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.
Trebuie sa fii autentificat ca sa postezi un comentariu.