- Timp de preparare
- 10 min
- Timp de gatire
- 5 min
- Dificultate
- usor
- Portii
- 4 persoane
- Servire
- Gustare
- Postat de:
- Postat in:
- 18 august 2020
- 1 bucata
- Lamaie
- 1 praf
- Boia de ardei
- 2 linguri
- Smantana
- 100 grame
- Icre
- 3 bucati
- Ceapa verde
- 300 grame
- Peste afumat
- 100 grame
- Unt

Recomandari, trucuri, secrete
- masoara rapid ingredientele folosind tabelul de AICI
- ca peste afumat se poate folosi: sprot, hamsii, pastrav, macrou
- icrele folosit trebuie sa fie sarat
- se consuma pe paine prajita
- Se scot oasele pestelui si pestele se zdrobeste marunt la mana.
- Se toaca marunt cozile de ceapa verde.
- Se amesteca intr-un castron tot: pestele, icrele, smantana, untul, ceapa verde, boiaua, sucul de lamaie.
- Pofta mare! Scrie in comentarii cum prepari tu salata de icre cu peste afumat si ce trucuri si secrete folosesti.
Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.