- Timp de preparare
- 10 min
- Timp de gatire
- 5 min
- Dificultate
- usor
- Portii
- 4 persoane
- Servire
- Gustare
- Postat de:
- Postat in:
- 18 august 2020
- 1 bucata
- Lamaie
- 1 praf
- Boia de ardei
- 2 linguri
- Smantana
- 100 grame
- Icre
- 3 bucati
- Ceapa verde
- 300 grame
- Peste afumat
- 100 grame
- Unt

Recomandari, trucuri, secrete
- masoara rapid ingredientele folosind tabelul de AICI
- ca peste afumat se poate folosi: sprot, hamsii, pastrav, macrou
- icrele folosit trebuie sa fie sarat
- se consuma pe paine prajita
- Se scot oasele pestelui si pestele se zdrobeste marunt la mana.
- Se toaca marunt cozile de ceapa verde.
- Se amesteca intr-un castron tot: pestele, icrele, smantana, untul, ceapa verde, boiaua, sucul de lamaie.
- Pofta mare! Scrie in comentarii cum prepari tu salata de icre cu peste afumat si ce trucuri si secrete folosesti.
Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.
Trebuie sa fii autentificat ca sa postezi un comentariu.