Salata de icre cu peste afumat

Te rugam sa astepti...
Timp de preparare
10 min
Timp de gatire
5 min
Dificultate
usor
Portii
4 persoane
Servire
Gustare
Postat de:
Postat in:
1 bucata
Lamaie
1 praf
Boia de ardei
2 linguri
Smantana
100 grame
Icre
3 bucati
Ceapa verde
300 grame
Peste afumat
100 grame
Unt
Salata de icre cu peste afumat

Recomandari, trucuri, secrete

  • masoara rapid ingredientele folosind tabelul de AICI
  • ca peste afumat se poate folosi: sprot, hamsii, pastrav, macrou
  • icrele folosit trebuie sa fie sarat
  • se consuma pe paine prajita
  1. Se scot oasele pestelui si pestele se zdrobeste marunt la mana.
  2. Se toaca marunt cozile de ceapa verde.
  3. Se amesteca intr-un castron tot: pestele, icrele, smantana, untul, ceapa verde, boiaua, sucul de lamaie.
  4. Pofta mare! Scrie in comentarii cum prepari tu salata de icre cu peste afumat si ce trucuri si secrete folosesti.

Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.

Lasă un răspuns

Nota Comentariile de pe acest site reflecta viziunile autorilor acestora si nu in mod necesar ale administratorului site-ului. Membrii sunt incurajati sa se abtina de la comportamente indezirabile si comentarii injurioase. Ne rezervam dreptul de a sterge oricand orice comentariu, fara instiintare si explicatii.

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt insemnate cu *

*
*

Inscrie-te acum!

Suntem ceea ce mancam. Sa invatam sa mancam sanatos!