Racitura de curcan

Te rugam sa astepti...
Timp de preparare
180 min
Timp de gatire
120 min
Dificultate
mediu
Portii
8 persoane
Servire
Pranz
Postat de:
Postat in:
1 pr
Sare
4 catei
Usturoi
1 varf
Ardei iute
1 jumatate de
Ceapa
1 felie
Telina
2 gheare
Curcan
2 aripi
Curcan
Racitura de curcan

Recomandari, trucuri, secrete

  • Zeama devine inchisa la culoare daca se pun prea multe legume. Se pun legume deschise la culoare, pentru a evita acest inconvenient.

Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.

Lasă un răspuns

Nota Comentariile de pe acest site reflecta viziunile autorilor acestora si nu in mod necesar ale administratorului site-ului. Membrii sunt incurajati sa se abtina de la comportamente indezirabile si comentarii injurioase. Ne rezervam dreptul de a sterge oricand orice comentariu, fara instiintare si explicatii.

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt insemnate cu *

*
*

Inscrie-te acum!

Suntem ceea ce mancam. Sa invatam sa mancam sanatos!