- Timp de preparare
- 15 min
- Timp de gatire
- 50 min
- Dificultate
- mediu
- Servire
- Pranz
- Postat de:
- Postat in:
- 22 mai 2020

Recomandari, trucuri, secrete
- masoara rapid ingredientele folosind tabelul de AICI
- Cele 2 cepe se taie marunt si se calesc la foc iute, pana devin sticloase.
- Carnea de pui se transeaza in bucati mici si se adauga in tigaie. Se tine la foc iute, pana se albeste pe toate partile. Apoi se adauga apa cat sa o acopere si se lasa la foc mic pana fierbe. (aproximativ jumatate de ora)
- Se pune faina intr-un castron si se adauga treptat smantana, amestecand, pentru a nu se face cocoloase. Se dilueaza cu cateva linguri de apa.
- In apa in care a fiert carnea se toarna un pahar cu apa rece (pentru a-i scadea temperatura), dupa care se adauga amestecul de faina si smantana. Se amesteca bine.
- Se lasa sa dea cateva clocote si i se da gustul, adaugand sare si in mod optional, piper sau usturoi. Apoi se opreste focul si se pastreaza cu capac deasupra.
- Pofta mare! Scrie-ne in comentarii cum pregatesti tu puiul cu smantana!
Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.
Trebuie sa fii autentificat ca sa postezi un comentariu.