- Timp de preparare
- 50 min
- Timp de gatire
- 20 min
- Dificultate
- mediu
- Portii
- 4 persoane
- Servire
- Pranz
- Postat de:
- Postat in:
- 22 august 2020

Recomandari, trucuri, secrete
- masoara rapid ingredientele folosind tabelul de AICI
- se folosesc doi ardei de culori diferite, pentru a obtine un aspect colorat
- Se amesteca intr-un castron faina cu zaharul, drojdia si un praf de sare, dupa care se adauga apa calduta si 2 linguri de ulei de masline. Se amesteca pana la omogenizare, dupa care se framanta 5-10 minute. Se lasa la crescut minim 30 de minute.
- Usturoiul maruntit se caleste in 2 linguri de ulei de masline incins. Se adauga apoi in tigaie rosiile taiate cuburi, bulionul, zaharul, otetul si oregano. Se lasa la racit.
- Ardeii, ciupercile si maslinele se taie feliute pentru a fi presarate deasupra.
- In functie de marimea tavii, se intind 1 sau 2 foi de aluat, pe un blat presarat cu faina. Deasupra se intinde sosul de rosii si se presara deasupra legumele taiate.
- Se da la cuptor pana la rumenire (15-20 minute).
- Pofta mare! Scrie in comentarii cum prepari tu pizza de post, ce trucuri si secrete folosesti.
Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.