- Timp de preparare
- 50 min
- Timp de gatire
- 20 min
- Dificultate
- mediu
- Portii
- 4 persoane
- Servire
- Pranz
- Postat de:
- Postat in:
- 22 august 2020
- 5 frunze
- Busuioc
- 100 grame
- Masline
- 5 bucati
- Ciuperci
- 2 bucati
- Ardei
- 1 lingura
- Oregano
- 1 lingurita
- Otet din vin alb 9%
- 1 lingura
- Bulion
- 3 bucati
- Rosii
- 1 catel
- Usturoi
- 1 praf
- Sare
- 2 lingurite
- Zahar
- 2 lingurite
- Drojdie uscata
- 4 linguri
- Ulei de masline
- 150 mililitri
- Apa
- 300 grame
- Faina
Recomandari, trucuri, secrete
- masoara rapid ingredientele folosind tabelul de AICI
- se folosesc doi ardei de culori diferite, pentru a obtine un aspect colorat
- Se amesteca intr-un castron faina cu zaharul, drojdia si un praf de sare, dupa care se adauga apa calduta si 2 linguri de ulei de masline. Se amesteca pana la omogenizare, dupa care se framanta 5-10 minute. Se lasa la crescut minim 30 de minute.
- Usturoiul maruntit se caleste in 2 linguri de ulei de masline incins. Se adauga apoi in tigaie rosiile taiate cuburi, bulionul, zaharul, otetul si oregano. Se lasa la racit.
- Ardeii, ciupercile si maslinele se taie feliute pentru a fi presarate deasupra.
- In functie de marimea tavii, se intind 1 sau 2 foi de aluat, pe un blat presarat cu faina. Deasupra se intinde sosul de rosii si se presara deasupra legumele taiate.
- Se da la cuptor pana la rumenire (15-20 minute).
- Pofta mare! Scrie in comentarii cum prepari tu pizza de post, ce trucuri si secrete folosesti.
Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.
Trebuie sa fii autentificat ca sa postezi un comentariu.