Pizza de post

Te rugam sa astepti...
Timp de preparare
50 min
Timp de gatire
20 min
Dificultate
mediu
Portii
4 persoane
Servire
Pranz
Postat de:
Postat in:
5 frunze
Busuioc
100 grame
Masline
5 bucati
Ciuperci
2 bucati
Ardei
1 lingura
Oregano
1 lingurita
Otet alb
1 lingura
Bulion
3 bucati
Rosii
1 catel
Usturoi
1 praf
Sare
2 lingurite
Zahar
2 lingurite
Drojdie uscata
4 linguri
Ulei de masline
150 mililitri
Apa
300 grame
Faina
Pizza de post

Recomandari, trucuri, secrete

  • se folosesc doi ardei de culori diferite, pentru a obtine un aspect colorat
  1. Se amesteca intr-un castron faina cu zaharul, drojdia si un praf de sare, dupa care se adauga apa calduta si 2 linguri de ulei de masline. Se amesteca pana la omogenizare, dupa care se framanta 5-10 minute. Se lasa la crescut minim 30 de minute.
  2. Usturoiul maruntit se caleste in 2 linguri de ulei de masline incins. Se adauga apoi in tigaie rosiile taiate cuburi, bulionul, zaharul, otetul si oregano. Se lasa la racit.
  3. Ardeii, ciupercile si maslinele se taie feliute pentru a fi presarate deasupra.
  4. In functie de marimea tavii, se intind 1 sau 2 foi de aluat, pe un blat presarat cu faina. Deasupra se intinde sosul de rosii si se presara deasupra legumele taiate.
  5. Se da la cuptor pana la rumenire (15-20 minute).
  6. Pofta mare! Scrie in comentarii cum prepari tu pizza de post, ce trucuri si secrete folosesti.

Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.

Lasă un răspuns

Nota Comentariile de pe acest site reflecta viziunile autorilor acestora si nu in mod necesar ale administratorului site-ului. Membrii sunt incurajati sa se abtina de la comportamente indezirabile si comentarii injurioase. Ne rezervam dreptul de a sterge oricand orice comentariu, fara instiintare si explicatii.

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt insemnate cu *

*
*

Inscrie-te acum!

Suntem ceea ce mancam. Sa invatam sa mancam sanatos!