Painea pustniceasca

Te rugam sa astepti...
Timp de preparare
15 min
Timp de gatire
600 min
Dificultate
usor
Portii
4 persoane
Servire
Neprecizat
Postat de:
Postat in:
500 grame
Faina
100 mililitri
Apa
Painea pustniceasca

Recomandari, trucuri, secrete

  • masoara rapid ingredientele folosind tabelul de AICI
  • Painea se face din grau proaspat macinat, obtinandu-se faina integrala.
  • Pentru a o face mai sfaramicioasa, se adauga si putin malai de porumb si putin orez.
  • Pentru gust, aluatul poate fi amestecat cu fructe, cu seminte sau condimente.

.

  1. Faina integrala de grau se framanta cu putina apa, pana ce ajunge sub forma de coca tare. 
  2. Odata obtinuta coca, aceasta se lasa la dospit, intr-un loc uscat si cald, in jur de zece ore.
  3. Odata dospita, aceasta paine se poate manca asa cum este sau, daca se usuca si mai mult, sub forma de pesmet. Nu se coace.
  4. Pofta buna! Scrie-ne in comentarii cum prepari tu painea pustniceasca.

Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.

Lasă un răspuns

Nota Comentariile de pe acest site reflecta viziunile autorilor acestora si nu in mod necesar ale administratorului site-ului. Membrii sunt incurajati sa se abtina de la comportamente indezirabile si comentarii injurioase. Ne rezervam dreptul de a sterge oricand orice comentariu, fara instiintare si explicatii.

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt insemnate cu *

*
*

Inscrie-te acum!

Suntem ceea ce mancam. Sa invatam sa mancam sanatos!