- Timp de preparare
- 15 min
- Timp de gatire
- 600 min
- Dificultate
- usor
- Portii
- 4 persoane
- Servire
- Neprecizat
- Postat de:
- Postat in:
- 27 mai 2020
Recomandari, trucuri, secrete
- masoara rapid ingredientele folosind tabelul de AICI
- Painea se face din grau proaspat macinat, obtinandu-se faina integrala.
- Pentru a o face mai sfaramicioasa, se adauga si putin malai de porumb si putin orez.
- Pentru gust, aluatul poate fi amestecat cu fructe, cu seminte sau condimente.
.
- Faina integrala de grau se framanta cu putina apa, pana ce ajunge sub forma de coca tare.
- Odata obtinuta coca, aceasta se lasa la dospit, intr-un loc uscat si cald, in jur de zece ore.
- Odata dospita, aceasta paine se poate manca asa cum este sau, daca se usuca si mai mult, sub forma de pesmet. Nu se coace.
- Pofta buna! Scrie-ne in comentarii cum prepari tu painea pustniceasca.
Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.
Trebuie sa fii autentificat ca sa postezi un comentariu.