Mujdei

Te rugam sa astepti...
Timp de preparare
5 min
Timp de gatire
5 min
Dificultate
usor
Portii
4 persoane
Servire
Neprecizat
Postat de:
Postat in:
1 lingura
Otet de mere
1 lingurita
Ulei floarea soareului
1 lingurita
Miere
1 lingurita
Sare mare
1 capatana
Usturoi
Mujdei

Recomandari, trucuri, secrete

  • Masoara rapid ingredientele folosind tabelul de AICI
  • Usturoiul se striveste in piua de lemn sau in mojar de ceramica.
  • Se folosesc ingrediente cat mai naturale: sare mascata, ulei presat la rece, otet de mere, miere organica.
  • Este reteta propusa de renumitul academician Ovidiu Bojor. In aceasta forma, dupa consum, respiratia nu va mirosi a doua zi a usturoi.
  • Consumat de 3 ori pe saptamana, combate parazitozele intestinale.
  • Poate fi consumat si de catre cei cu gastrita. Chiar daca usturoiul e iritant, uleiul protejeaza mucoasa gastrica.
  1. Se curata cateii de usturoi si se zdrobesc intr-o piua de lemn.
  2. Se adauga pe rand, sarea, mierea si uleiul. Se amesteca mereu pana se obtine o maioneza. Apoi se adauga otetul de mere.
  3. Pofta mare! Scrie in comentarii cum prepari tu mujdeiul, ce trucuri si secrete folosesti.

Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.

Lasă un răspuns

Nota Comentariile de pe acest site reflecta viziunile autorilor acestora si nu in mod necesar ale administratorului site-ului. Membrii sunt incurajati sa se abtina de la comportamente indezirabile si comentarii injurioase. Ne rezervam dreptul de a sterge oricand orice comentariu, fara instiintare si explicatii.

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt insemnate cu *

*
*

Inscrie-te acum!

Suntem ceea ce mancam. Sa invatam sa mancam sanatos!