- Timp de preparare
- 5 min
- Timp de gatire
- 5 min
- Dificultate
- usor
- Portii
- 4 persoane
- Servire
- Neprecizat
- Postat de:
- Postat in:
- 25 octombrie 2020
- 1 lingura
- Otet de mere
- 1 lingurita
- Ulei floarea soareului
- 1 lingurita
- Miere
- 1 lingurita
- Sare mare
- 1 capatana
- Usturoi

Recomandari, trucuri, secrete
- Masoara rapid ingredientele folosind tabelul de AICI
- Usturoiul se striveste in piua de lemn sau in mojar de ceramica.
- Se folosesc ingrediente cat mai naturale: sare mascata, ulei presat la rece, otet de mere, miere organica.
- Este reteta propusa de renumitul academician Ovidiu Bojor. In aceasta forma, dupa consum, respiratia nu va mirosi a doua zi a usturoi.
- Consumat de 3 ori pe saptamana, combate parazitozele intestinale.
- Poate fi consumat si de catre cei cu gastrita. Chiar daca usturoiul e iritant, uleiul protejeaza mucoasa gastrica.
- Se curata cateii de usturoi si se zdrobesc intr-o piua de lemn.
- Se adauga pe rand, sarea, mierea si uleiul. Se amesteca mereu pana se obtine o maioneza. Apoi se adauga otetul de mere.
- Pofta mare! Scrie in comentarii cum prepari tu mujdeiul, ce trucuri si secrete folosesti.
Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.
Trebuie sa fii autentificat ca sa postezi un comentariu.