Mamaliga de post

Te rugam sa astepti...
Timp de gatire
20 min
Dificultate
usor
Portii
4 persoane
Servire
Neprecizat
Postat de:
Postat in:
300 grame
Malai
1 L
Apa
2 linguri
Ulei floarea soareului
1 lingurita
Sare
Mamaliga de post

Recomandari, trucuri, secrete

  • Masoara rapid ingredientele folosind tabelul de AICI
  • Pentru a obtine o mamaliga buna, este important sa se foloseasca malai de calitate
  • Pentru o mamaliga cu o consistenta mai moale se mai adauga 100-200 grame de apa.
  1. Se pune apa cu sarea si o lingura de malai la fiert, intr-un ceaun.
  2. Cand fierbe apa, se da focul la mic si se adauga malaiul. Se amesteca in continuu, pentru a nu face cocoloase, zdrobind cocoloasele de marginea ceaunului.
  3. Se adauga uleiul si se amesteca.
  4. Sa lasa la fiert si se amesteca periodic, pe masura ce mamaliga incepe sa bolboroseasca. Cand malaiul e fiert, se da la o parte si se rastoarna pe un fund de lemn sau intr-un castron larg.
  5. Pofta mare! Scrie in comentarii cum prepari tu mamaliga de post, ce trucuri si secrete folosesti.

Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Nota Comentariile de pe acest site reflecta viziunile autorilor acestora si nu in mod necesar ale administratorului site-ului. Membrii sunt incurajati sa se abtina de la comportamente indezirabile si comentarii injurioase. Ne rezervam dreptul de a sterge oricand orice comentariu, fara instiintare si explicatii.

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt insemnate cu *

*
*

Inscrie-te acum!

Suntem ceea ce mancam. Sa invatam sa mancam sanatos!