Limonada cu miere

Te rugam sa astepti...
Timp de preparare
5 min
Timp de gatire
5 min
Dificultate
usor
Portii
1 persoane
Servire
Desert
Postat de:
Postat in:
1 bucata
Lamaie
1 lingura
Miere
200 mililitri
Apa
Limonada cu miere

Recomandari, trucuri, secrete

  • Este foarte important ca la preparatele care contin miere sa fie folosite ustensile de lemn. In contact cu metalul, mierea isi pierde din virtutile terapeutice.
  • Este foarte important ca apa sa se incalzeasca doar putin. Apa cu o temperatura de peste 40 de grade distruge proprietatile terapeutice ale mierii.
  • Optional, pentru decor, se pot adauga cateva frunze de menta.
  1. Se incalzeste putin apa si apoi se amesteca cu mierea. Apoi se lasa la racit.
  2. Se adauga zeama de lamaie si coaja de la jumatate de lamaie taiata subtire, fara partea alba de dedesubt. Se lasa jumatate de ora.
  3. Se scoate coaja de lamaie si se adauga gheata. Se serveste in pahar, cu paiul.
  4. Pofta mare! Scrie in comentarii cum prepari tu limonada, ce retete si trucuri folosesti.

Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.

Lasă un răspuns

Nota Comentariile de pe acest site reflecta viziunile autorilor acestora si nu in mod necesar ale administratorului site-ului. Membrii sunt incurajati sa se abtina de la comportamente indezirabile si comentarii injurioase. Ne rezervam dreptul de a sterge oricand orice comentariu, fara instiintare si explicatii.

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt insemnate cu *

*
*

Inscrie-te acum!

Suntem ceea ce mancam. Sa invatam sa mancam sanatos!