- Timp de preparare
- 5 min
- Timp de gatire
- 15 min
- Dificultate
- usor
- Portii
- 16 persoane
- Servire
- Neprecizat
- Postat de:
- Postat in:
- 17 octombrie 2020
- 100 mililitri
- Rom
- 200 mililitri
- Whisky
- 600 mililitri
- Lapte
- 400 grame
- Zahar
- 6 bucati
- Galbenusuri
- 1 bucata
- Vanilie pastaie

Recomandari, trucuri, secrete
- masoara rapid ingredientele folosind tabelul de AICI
- se folosesc oua de la gaini crescute la tara
- Se pun intr-un castron galbenusurile si zaharul si se amesteca bine cu mixerul 3 minute.
- Se incalzeste foarte putin laptele pe foc si se pune in el batonul de vanilie despicat in doua. Se lasa cateva minute, dupa care se scoate pastaia de vanilie.
- Se adauga laptele peste compozitia de galbenusuri cu zahar. Castronul cu compozitia se pune intr-o oala cu apa clocotita (bain-marie) si se amesteca bine cu telul 15 minute. Apoi se da castronul deoparte si se lasa la racit.
- Cand compozitia este rece se adauga treptat whisky-ul si romul. Se amesteca pana la omogenizare.
- Pofta mare! Scrie in comentarii cum prepari tu lichiorul de oua, ce trucuri si secrete folosesti.
Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.