Inghetata de vanilie cu miere

Te rugam sa astepti...
Timp de preparare
180 min
Timp de gatire
10 min
Dificultate
mediu
Portii
4 persoane
Servire
Desert
Postat de:
Postat in:
500 grame
Iaurt
40 grame
Miere
1 lingurita
Esenta vanilie
100 grame
Zahar pudra
Inghetata de vanilie cu miere

Recomandari, trucuri, secrete

  • procura ingrediente sanatoase de la mici producatori locali – vezi AICI
  • masoara rapid ingredientele folosind tabelul de AICI
  • Se foloseste iaurt cu 3,60% grasime.
  • Optional, se poate adauga in compozitie si frisca batuta.
  • Inghetata se scoate din frigider cu 20 de minute inainte de servire.
  1. Iaurtul scurs de zer se amesteca cu zaharul, mierea si vanilia, pana la topirea zaharului.
  2. Amestecul se pune intr-un vas cu capac etans si se da la congelator.
  3. In primele 3 ore se scoate amestecul din ora in ora si se amesteca bine pentru a se sparge acele de gheata.
  4. Pofta mare! Scrie in comentarii cum prepari tu inghetata de vanilie cu miere si iaurt.

Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Nota Comentariile de pe acest site reflecta viziunile autorilor acestora si nu in mod necesar ale administratorului site-ului. Membrii sunt incurajati sa se abtina de la comportamente indezirabile si comentarii injurioase. Ne rezervam dreptul de a sterge oricand orice comentariu, fara instiintare si explicatii.

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt insemnate cu *

*
*

Inscrie-te acum!

Suntem ceea ce mancam. Sa invatam sa mancam sanatos!