- Timp de preparare
- 10 min
- Timp de gatire
- 100 min
- Dificultate
- mediu
- Portii
- 4 persoane
- Servire
- Pranz
- Postat de:
- Postat in:
- 27 august 2020
- 3 fire
- Tarhon
- 1 praf
- Piper praf
- 1 praf
- Sare
- 1 capatana
- Usturoi
- 1 legatura
- Patrunjel
- 1 frunza
- Dafin
- 1 lingura
- Otet
- 1 lingura
- Boia de ardei
- 100 mililitri
- Ulei floarea soareului
- 3 bucati
- Morcovi
- 3 bucati
- Cepe
- 200 mililitri
- Bulion
- 500 grame
- Fasole
- 1 lingura
- Zahar

Recomandari, trucuri, secrete
- Masoara rapid ingredientele folosind tabelul de AICI
- Cu o seara inainte de a fi gatita, fasolea se pune la inmuiat in apa rece.
- Fasolea se pune la fiert in 3 litri de apa cu sare. Se lasa la foc potrivit, 90 de minute.
- Ceapa se toaca, iar morcovii se rad pe razatoare. Se calesc in ulei. Se presara boia. Deasupra se adauga otetul, bulionul si putina apa fierbinte.
- Tarhonul, patrunjelul si usturoiul se toaca.
- Cand fasolea a fiert, sa adauga zarzavatul calit, usturoiul, tarhonul, zaharul, sarea, piperul si foaia de dafin. Se lasa la fiert 10 minute, amestecand mereu, sa nu se arda.
- Pofta mare! Scrie in comentarii cum prepari tu iahnia de fasole de post, ce trucuri si secrete folosesti.
Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.