- Timp de preparare
- 10 min
- Timp de gatire
- 100 min
- Dificultate
- mediu
- Portii
- 4 persoane
- Servire
- Pranz
- Postat de:
- Postat in:
- 27 august 2020
- 3 fire
- Tarhon
- 1 praf
- Piper praf
- 1 praf
- Sare
- 1 capatana
- Usturoi
- 1 legatura
- Patrunjel
- 1 frunza
- Dafin
- 1 lingura
- Otet
- 1 lingura
- Boia de ardei
- 100 mililitri
- Ulei floarea soareului
- 3 bucati
- Morcovi
- 3 bucati
- Cepe
- 200 mililitri
- Bulion
- 500 grame
- Fasole
- 1 lingura
- Zahar

Recomandari, trucuri, secrete
- Masoara rapid ingredientele folosind tabelul de AICI
- Cu o seara inainte de a fi gatita, fasolea se pune la inmuiat in apa rece.
- Fasolea se pune la fiert in 3 litri de apa cu sare. Se lasa la foc potrivit, 90 de minute.
- Ceapa se toaca, iar morcovii se rad pe razatoare. Se calesc in ulei. Se presara boia. Deasupra se adauga otetul, bulionul si putina apa fierbinte.
- Tarhonul, patrunjelul si usturoiul se toaca.
- Cand fasolea a fiert, sa adauga zarzavatul calit, usturoiul, tarhonul, zaharul, sarea, piperul si foaia de dafin. Se lasa la fiert 10 minute, amestecand mereu, sa nu se arda.
- Pofta mare! Scrie in comentarii cum prepari tu iahnia de fasole de post, ce trucuri si secrete folosesti.
Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.
Trebuie sa fii autentificat ca sa postezi un comentariu.