Iahnie de fasole de post

Te rugam sa astepti...
Timp de preparare
10 min
Timp de gatire
100 min
Dificultate
mediu
Portii
4 persoane
Servire
Pranz
Postat de:
Postat in:
3 fire
Tarhon
1 praf
Piper praf
1 praf
Sare
1 capatana
Usturoi
1 legatura
Patrunjel
1 frunza
Dafin
1 lingura
Otet
1 lingura
Boia de ardei
100 mililitri
Ulei floarea soareului
3 bucati
Morcovi
3 bucati
Cepe
200 mililitri
Bulion
500 grame
Fasole
1 lingura
Zahar
Iahnie de fasole de post

Recomandari, trucuri, secrete

  • Cu o seara inainte de a fi gatita, fasolea se pune la inmuiat in apa rece.
  1. Fasolea se pune la fiert in 3 litri de apa cu sare. Se lasa la foc potrivit, 90 de minute.
  2. Ceapa se toaca, iar morcovii se rad pe razatoare. Se calesc in ulei. Se presara boia. Deasupra se adauga otetul, bulionul si putina apa fierbinte.
  3. Tarhonul, patrunjelul si usturoiul se toaca.
  4. Cand fasolea a fiert, sa adauga zarzavatul calit, usturoiul, tarhonul, zaharul, sarea, piperul si foaia de dafin. Se lasa la fiert 10 minute, amestecand mereu, sa nu se arda.
  5. Pofta mare! Scrie in comentarii cum prepari tu iahnia de fasole de post, ce trucuri si secrete folosesti.

Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.

Lasă un răspuns

Nota Comentariile de pe acest site reflecta viziunile autorilor acestora si nu in mod necesar ale administratorului site-ului. Membrii sunt incurajati sa se abtina de la comportamente indezirabile si comentarii injurioase. Ne rezervam dreptul de a sterge oricand orice comentariu, fara instiintare si explicatii.

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt insemnate cu *

*
*

Inscrie-te acum!

Suntem ceea ce mancam. Sa invatam sa mancam sanatos!