Ciuperci champignon marinate rapid cu ceapa si morcov

Te rugam sa astepti...
Timp de preparare
10 min
Timp de gatire
10 min
Dificultate
usor
Servire
Neprecizat
Postat de:
Postat in:
1 bucata
Ceapa
1 bucata
Morcov
1 bucata
Ardei kapia rosu
2 lingurite
Zahar
500 grame
Ciuperci champignon
1 lingura
Ulei floarea soareului
3 linguri
Otet
1 lingurita
Sare
2 frunze
Dafin
10 bucati
Piper boabe
3 catei
Usturoi
Ciuperci champignon marinate rapid cu ceapa si morcov

Recomandari, trucuri, secrete

  • Masoara rapid ingredientele folosind tabelul de AICI
  • Se pastreaza la frigider si se consuma in zilele urmatoare.
  1. Se curata ceapa, morcovul, ardeiul, usturoiul. Ceapa se taie julien, morcovul se da pe o razatoare koreana, ardeiul se taie in fasii fine, usturoiul se taie marunt.
  2. Se pun intr-o cratita incapatoare, la foc mic, uleiul, otetul, sarea, zaharul, dafinul, boabele de piper si usturoiul taiat.
  3. Sa adauga ciupercile champignon, peste care se adauga ceapa, morcovul, ardeiul. Se acopera cu un capac si se lasa 10 minute, amestecandu-se periodic. Ciupercile vor lasa zeama proprie si toate ingredientele se vor marina la abur.
  4. Dupa scurgerea celor 10 minute, se da deoparte la racit. Apoi se tine in frigider si se consuma in zilele urmatoare.
  5. Pofta mare! Scrie in comentarii cum prepari tu aceasta reteta, ce trucuri si secrete folosesti.

Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.

Lasă un răspuns

Nota Comentariile de pe acest site reflecta viziunile autorilor acestora si nu in mod necesar ale administratorului site-ului. Membrii sunt incurajati sa se abtina de la comportamente indezirabile si comentarii injurioase. Ne rezervam dreptul de a sterge oricand orice comentariu, fara instiintare si explicatii.

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt insemnate cu *

*
*

Inscrie-te acum!

Suntem ceea ce mancam. Sa invatam sa mancam sanatos!