- Timp de preparare
- 10 min
- Timp de gatire
- 10 min
- Dificultate
- usor
- Servire
- Neprecizat
- Postat de:
- Postat in:
- 25 octombrie 2020
- 1 bucata
- Ceapa
- 1 bucata
- Morcov
- 1 bucata
- Ardei kapia rosu
- 2 lingurite
- Zahar
- 500 grame
- Ciuperci champignon
- 1 lingura
- Ulei floarea soarelui
- 3 linguri
- Otet
- 1 lingurita
- Sare
- 2 frunze
- Dafin
- 10 bucati
- Piper boabe
- 3 catei
- Usturoi
Recomandari, trucuri, secrete
- Masoara rapid ingredientele folosind tabelul de AICI
- Se pastreaza la frigider si se consuma in zilele urmatoare.
- Se curata ceapa, morcovul, ardeiul, usturoiul. Ceapa se taie julien, morcovul se da pe o razatoare koreana, ardeiul se taie in fasii fine, usturoiul se taie marunt.
- Se pun intr-o cratita incapatoare, la foc mic, uleiul, otetul, sarea, zaharul, dafinul, boabele de piper si usturoiul taiat.
- Sa adauga ciupercile champignon, peste care se adauga ceapa, morcovul, ardeiul. Se acopera cu un capac si se lasa 10 minute, amestecandu-se periodic. Ciupercile vor lasa zeama proprie si toate ingredientele se vor marina la abur.
- Dupa scurgerea celor 10 minute, se da deoparte la racit. Apoi se tine in frigider si se consuma in zilele urmatoare.
- Pofta mare! Scrie in comentarii cum prepari tu aceasta reteta, ce trucuri si secrete folosesti.
Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.
Trebuie sa fii autentificat ca sa postezi un comentariu.