- Timp de preparare
- 10 min
- Timp de gatire
- 10 min
- Dificultate
- usor
- Servire
- Neprecizat
- Postat de:
- Postat in:
- 25 octombrie 2020
- 1 bucata
- Ceapa
- 1 bucata
- Morcov
- 1 bucata
- Ardei kapia rosu
- 2 lingurite
- Zahar
- 500 grame
- Ciuperci champignon
- 1 lingura
- Ulei floarea soareului
- 3 linguri
- Otet
- 1 lingurita
- Sare
- 2 frunze
- Dafin
- 10 bucati
- Piper boabe
- 3 catei
- Usturoi

Recomandari, trucuri, secrete
- Masoara rapid ingredientele folosind tabelul de AICI
- Se pastreaza la frigider si se consuma in zilele urmatoare.
- Se curata ceapa, morcovul, ardeiul, usturoiul. Ceapa se taie julien, morcovul se da pe o razatoare koreana, ardeiul se taie in fasii fine, usturoiul se taie marunt.
- Se pun intr-o cratita incapatoare, la foc mic, uleiul, otetul, sarea, zaharul, dafinul, boabele de piper si usturoiul taiat.
- Sa adauga ciupercile champignon, peste care se adauga ceapa, morcovul, ardeiul. Se acopera cu un capac si se lasa 10 minute, amestecandu-se periodic. Ciupercile vor lasa zeama proprie si toate ingredientele se vor marina la abur.
- Dupa scurgerea celor 10 minute, se da deoparte la racit. Apoi se tine in frigider si se consuma in zilele urmatoare.
- Pofta mare! Scrie in comentarii cum prepari tu aceasta reteta, ce trucuri si secrete folosesti.
Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.