- Timp de preparare
- 20 min
- Timp de gatire
- 60 min
- Dificultate
- mediu
- Portii
- 8 persoane
- Servire
- Pranz
- Postat de:
- Postat in:
- 17 octombrie 2020
- 3 litri
- Apa
- 1 praf
- Piper boabe
- 1 lingurita
- Sare
- 1 L
- Zeama carne
- 1 legatura
- Leustean
- 1 legatura
- Patrunjel
- 200 grame
- Smantana
- 1 bucata
- Ou
- 100 grame
- Telina
- 2 bucati
- Morcovi
- 1 bucata
- Ceapa
- 500 grame
- Varza alba
- 500 grame
- Carne vitel

Recomandari, trucuri, secrete
- Masoara rapid ingredientele folosind tabelul de AICI
- Carnea pentru ciorba se pune intotdeauna la fiert in apa rece, pentru ca proteinele si sarurile minerale din carne sa treaca in apa. (In cazul in care carnea se pune in apa clocotita, acestea raman in carne.)
- Ciorba se serveste fierbinte, cu patrunjel verde tocat deasupra.
- Carnea se curata, se spala, se portioneaza. Se pune apoi la fiert intr-o oala cu apa rece si sare. Se spumuieste de mai multe ori dupa nevoie.
- Ceapa, morcovii si telina se spala si se curata. Ceapa se taie julien, iar morcovii si telina si se toaca marunt. Se adauga in ciorba dupa ce aceasta nu mai face spuma.
- Varza se spala, se curata de foile vestejite si se taie fideluta. Se adauga in ciorba cand zarzavaturile sunt aproape fierte.
- Zeama de varza se fierbe separat si se strecoara. Se adauga in ciorba atunci cand varza este fiarta.
- Se bate smantana cu galbenusul si se adauga in ciorba.
- Se potriveste de sare si piper si se ia de pe foc.
- Se serveste cu verdeata tocata fin deasupra.
- Pofta mare! Scrie in comentarii cum prepari tu ciorba de vitel acrita cu zeama de varza murata, ce trucuri si secrete folosesti.
Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.
Trebuie sa fii autentificat ca sa postezi un comentariu.