- Postat de:
- Postat in:
- 31 ianuarie 2021
- 200 grame
- Lapte praf
- 50 grame
- Cacao
- 200 grame
- Zahar
- 100 mililitri
- Apa
- 100 grame
- Unt
Recomandari, trucuri, secrete
- Se amesteca bine intr-un vas incapator laptele praf cu cacaoa.
- Intr-o cratita cu fundul gros se amesteca zaharul cu apa si se pune la foc. Cand incep sa apara bule de aer, se lasa timp de 3 minute sa fiarba, dupa care se adauga untul. Se mai lasa sa fiarba 2 minute apoi.
- Dupa cele 5 minute de fierbere (in total) se stinge focul. Se adauga treptat amestecul de lapte praf cu cacao. Se amesteca in continuu energic si se adauga tot amestecul de lapte praf cu cacao rapid, intrucat ciocolata se ingroasa foarte repede.
- Sa tapeteaza o tava / forma cu folie alimentara si se transfera ciocolata inca moale in acea tava / forma. Se niveleaza. Se lasa la racorit si apoi se da la frigider pentru cateva ore.
- Dupa ce s-a intarit la frigider, se scoate, se desface din folie si se taie dupa preferinta.
- Pofta mare! Scrie in comentarii cum prepari tu ciocolata, ce trucuri si secrete folosesti.
Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.
Trebuie sa fii autentificat ca sa postezi un comentariu.