Chiftele pufoase din carne de curcan

Te rugam sa astepti...
Timp de preparare
20 min
Timp de gatire
30 min
Dificultate
mediu
Portii
8 persoane
Servire
Neprecizat
Postat de:
Postat in:
5 fire
Patrunjel
3 linguri
Pesmet
2 bucati
Oua
3 catei
Usturoi
1 bucata
Ceapa
800 grame
Carne tocata curcan
200 mililitri
Ulei floarea soarelui
Chiftele pufoase din carne de curcan

Recomandari, trucuri, secrete

  • Masoara rapid ingredientele folosind tabelul de AICI
  • compozitia cruda se pune la frigider pentru 30 de minute, pentru ca aromele sa patrunda in carne, iar amestecul sa devina mai ferm, pentru a putea fi modelat mai usor
  1. Compozitia se modeleaza cu palmele umezite in apa rece. Se formeaza chiftele de aceeasi marime si se aseaza pe un platou.
  2. Chiftelele se prajescapoi la foc mediu in baie de ulei, pana cand se rumenesc frumos pe fiecare parte. Apoi se scot pe un prosop de hartie
  3. Se amesteca intr-un bol mai mare carnea tocata de curcan, ceapa tocata, usturoiul zdrobit, ouale, pesmetul. Se adauga dupa gust sare si piper. Apoi se pune la frigider pentru jumatate de ora.
  4. Pofta mare! Scrie in comentarii cum prepari tu chiftelutele din carne de curcan, ce trucuri si secrete folosesti.

Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.

Trebuie sa fii autentificat ca sa postezi un comentariu.

Inscrie-te acum!

Suntem ceea ce mancam. Sa invatam sa mancam sanatos!