- Timp de preparare
- 20 min
- Timp de gatire
- 30 min
- Dificultate
- mediu
- Portii
- 8 persoane
- Servire
- Neprecizat
- Postat de:
- Postat in:
- 17 octombrie 2020
- 5 fire
- Patrunjel
- 3 linguri
- Pesmet
- 2 bucati
- Oua
- 3 catei
- Usturoi
- 1 bucata
- Ceapa
- 800 grame
- Carne tocata curcan
- 200 mililitri
- Ulei floarea soareului

Recomandari, trucuri, secrete
- Masoara rapid ingredientele folosind tabelul de AICI
- compozitia cruda se pune la frigider pentru 30 de minute, pentru ca aromele sa patrunda in carne, iar amestecul sa devina mai ferm, pentru a putea fi modelat mai usor
- Compozitia se modeleaza cu palmele umezite in apa rece. Se formeaza chiftele de aceeasi marime si se aseaza pe un platou.
- Chiftelele se prajescapoi la foc mediu in baie de ulei, pana cand se rumenesc frumos pe fiecare parte. Apoi se scot pe un prosop de hartie
- Se amesteca intr-un bol mai mare carnea tocata de curcan, ceapa tocata, usturoiul zdrobit, ouale, pesmetul. Se adauga dupa gust sare si piper. Apoi se pune la frigider pentru jumatate de ora.
- Pofta mare! Scrie in comentarii cum prepari tu chiftelutele din carne de curcan, ce trucuri si secrete folosesti.
Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.
Trebuie sa fii autentificat ca sa postezi un comentariu.