Recomandari, trucuri, retete
- Masoara rapid ingredientele folosind tabelul de AICI
- Ardeii iuti in otet preparati astfel se pastreaza pana la 5 ani in beci.
- Ardeii iuti se tin 24 de ore intr-o solutie de apa cu sare (la 5 litri de apa se pun 2 linguri de sare).
- Ardeii se pun in borcane, astfel incat sa nu depaseasca inaltimea borcanului.
- Separat, se prepara o solutie alcatuita din apa, otet, sare, miere de albine, frunze de dafin, hrean, morcov, telina, boabe mustar, fasii ardei gras. (Solutia se alcatuieste din 2 parti apa, 1 parte otet. La fiecare litru de solutie se adauga 1 lingura de sare, 1 lingura cu miere de albine, 1 frunza de dafin, 1 bucata hrean, 1/2 morcov, 1/4 telina sau tije de telina, boabe de muștar, 2-3 fasii de ardei gras taiate dintr-un ardei kapia.
- Se adauga aceasta solutie rece peste ardei, se pun capace si se dau la camara.
Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.
Trebuie sa fii autentificat ca sa postezi un comentariu.