Zmeurata de casa

Te rugam sa astepti...
Timp de preparare
20 min
Dificultate
usor
Servire
Neprecizat
Postat de:
Postat in:
3 kilograme
Zmeura
2 kilograme
Zahar
1500 mililitri
Alcool dublu rafinat
Zmeurata de casa

Recomandari, trucuri, secrete

  • Se va pastra in loc racoros, ferit de lumina.
  • Se va folosi alcool dublu rafinat (de 96 de grade).
  1. Zmeura se clateste si se scurge bine.
  2. Apoi se strecoara prin sita deasa sau tifon si se imbuteliaza in sticle.
  3. Se agita din cand in cand pentru a se topi zaharul si a se forma siropul.
  4. Dupa 1 saptamana se adauga alcoolul, amestecandu-se cu siropul prin agitarea usoara a borcanului. Se lasa la loc racoros timp de 2-3 luni.
  5. Pofta buna! Scrie in comentarii cum prepari tu zmeurata ,ce trucuri si secrete folosesti.

Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.

Lasă un răspuns

Nota Comentariile de pe acest site reflecta viziunile autorilor acestora si nu in mod necesar ale administratorului site-ului. Membrii sunt incurajati sa se abtina de la comportamente indezirabile si comentarii injurioase. Ne rezervam dreptul de a sterge oricand orice comentariu, fara instiintare si explicatii.

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt insemnate cu *

*
*

Inscrie-te acum!

Suntem ceea ce mancam. Sa invatam sa mancam sanatos!