- Timp de preparare
- 20 min
- Dificultate
- usor
- Servire
- Neprecizat
- Postat de:
- Postat in:
- 27 octombrie 2020
- 3 kilograme
- Zmeura
- 2 kilograme
- Zahar
- 1500 mililitri
- Alcool dublu rafinat

Recomandari, trucuri, secrete
- Se va pastra in loc racoros, ferit de lumina.
- Se va folosi alcool dublu rafinat (de 96 de grade).
- Zmeura se clateste si se scurge bine.
- Apoi se strecoara prin sita deasa sau tifon si se imbuteliaza in sticle.
- Se agita din cand in cand pentru a se topi zaharul si a se forma siropul.
- Dupa 1 saptamana se adauga alcoolul, amestecandu-se cu siropul prin agitarea usoara a borcanului. Se lasa la loc racoros timp de 2-3 luni.
- Pofta buna! Scrie in comentarii cum prepari tu zmeurata ,ce trucuri si secrete folosesti.
Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.