- Timp de preparare
- 15 min
- Timp de gatire
- 40 min
- Portii
- 4 persoane
- Postat de:
- Postat in:
- 21 noiembrie 2020
- 1 cana
- Suc de rosii
- 1 bucata
- Ardei iute
- 1 bucata
- Ardei gras alb
- 1 bucata
- Ardei gras rosu
- 4 fire
- Ceapa verde
- 5 fire
- Praz
- 1 bucata
- Pastarnac
- 3 bucati
- Morcovi
- 500 grame
- Carne porc
- 100 mililitri
- Apa
- 1 lingurita
- Sare
- 1 lingurita
- Boia de ardei
- 1 priza
- Piper praf
- 1 priza
- Oregano
Recomandari, trucuri, secrete
- Ardeiul iute se foloseste fara seminte
- Se foloseste boia de ardei dulce
- Se serveste simpla sau cu boia de cartofi
- Se spala si se taie carnea in cubulete mici.
- Se curata legumele si se taie in bucati mai mari.
- Intr-un wok se pune uleiul si atunci cand este incins se adauga ceapa si prazul. La scurt timp se adauga ardeiul, morcovii si pastarnacul. Se lasa la calit cateva minute, dupa care se adauga carnea si se mai lasa la calit. (Cam 15 minute in total.)
- Adaugam sucul de rosii si apa, punem o lingurita rasa de sare si lasam la foc.
- Cand legumele sunt fierte, se adauga piperul si boiaua. Cu 5 minute inainte de a opri focul se adauga verdeata tocata marunt.
- Pofta mare! Scrie in comentarii cum prepari tu tocanita de porc cu legume, ce trucuri si secrete folosesti.
Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.
Trebuie sa fii autentificat ca sa postezi un comentariu.