Tocanita de porc cu legume

Te rugam sa astepti...
Timp de preparare
15 min
Timp de gatire
40 min
Portii
4 persoane
Postat de:
Postat in:
1 cana
Suc de rosii
1 bucata
Ardei iute
1 bucata
Ardei gras alb
1 bucata
Ardei gras rosu
4 fire
Ceapa verde
5 fire
Praz
1 bucata
Pastarnac
3 bucati
Morcovi
500 grame
Carne porc
100 mililitri
Apa
1 lingurita
Sare
1 lingurita
Boia de ardei
1 priza
Piper praf
1 priza
Oregano
Tocanita de porc cu legume

Recomandari, trucuri, secrete

  • Ardeiul iute se foloseste fara seminte
  • Se foloseste boia de ardei dulce
  • Se serveste simpla sau cu boia de cartofi
  1. Se spala si se taie carnea in cubulete mici.
  2. Se curata legumele si se taie in bucati mai mari.
  3. Intr-un wok se pune uleiul si atunci cand este incins se adauga ceapa si prazul. La scurt timp se adauga ardeiul, morcovii si pastarnacul. Se lasa la calit cateva minute, dupa care se adauga carnea si se mai lasa la calit. (Cam 15 minute in total.)
  4. Adaugam sucul de rosii si apa, punem o lingurita rasa de sare si lasam la foc.
  5. Cand legumele sunt fierte, se adauga piperul si boiaua. Cu 5 minute inainte de a opri focul se adauga verdeata tocata marunt.
  6. Pofta mare! Scrie in comentarii cum prepari tu tocanita de porc cu legume, ce trucuri si secrete folosesti.

Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.

Lasă un răspuns

Nota Comentariile de pe acest site reflecta viziunile autorilor acestora si nu in mod necesar ale administratorului site-ului. Membrii sunt incurajati sa se abtina de la comportamente indezirabile si comentarii injurioase. Ne rezervam dreptul de a sterge oricand orice comentariu, fara instiintare si explicatii.

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt insemnate cu *

*
*

Inscrie-te acum!

Suntem ceea ce mancam. Sa invatam sa mancam sanatos!