- Timp de preparare
- 15 min
- Timp de gatire
- 5 min
- Dificultate
- usor
- Portii
- 4 persoane
- Servire
- Neprecizat
- Postat de:
- Postat in:
- 22 noiembrie 2020
- 700 grame
- Ciuperci champignon
- 2 linguri
- Smantana
- 2 linguri
- Maioneza
- 1 catel
- Usturoi
- 1 praf
- Piper praf
- 1 lingurita
- Boia de ardei
- 1 praf
- Sare
Recomandari, trucuri, secrete
- Se folosesc ciuperci champignon din conserva
- Se foloseste boia de ardei dulce
- Se desfac conservele, se scot ciupercile si se fierb 2-3 minute in apa cu putina sare. Apoi se scot cu sita si se toaca prin masina de tocat sau se maruntesc cu un blender.
- Ciupercile maruntite se pun intr-o tigaie, cu 1 lingurita de ulei pe foc si cu usturoiul tocat. Se tin 1 minut. Apoi se lasa la racit.
- Dupa racire, se amesteca cu smantana, maioneza, boiaua de ardei, piperul si sarea.
- Pofta mare! Scrie in comentarii cum prepari tu salata de ciuperci cu maioneza, smantana si usturoi, ce trucuri si secrete folosesti tu.
Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.
Trebuie sa fii autentificat ca sa postezi un comentariu.