Salata de ciuperci cu maioneza, smantana si usturoi

Te rugam sa astepti...
Timp de preparare
15 min
Timp de gatire
5 min
Dificultate
usor
Portii
4 persoane
Servire
Neprecizat
Postat de:
Postat in:
700 grame
Ciuperci champignon
2 linguri
Smantana
2 linguri
Maioneza
1 catel
Usturoi
1 praf
Piper praf
1 lingurita
Boia de ardei
1 praf
Sare
Salata de ciuperci cu maioneza, smantana si usturoi

Recomandari, trucuri, secrete

  • Se folosesc ciuperci champignon din conserva
  • Se foloseste boia de ardei dulce
  1. Se desfac conservele, se scot ciupercile si se fierb 2-3 minute in apa cu putina sare. Apoi se scot cu sita si se toaca prin masina de tocat sau se maruntesc cu un blender.
  2. Ciupercile maruntite se pun intr-o tigaie, cu 1 lingurita de ulei pe foc si cu usturoiul tocat. Se tin 1 minut. Apoi se lasa la racit.
  3. Dupa racire, se amesteca cu smantana, maioneza, boiaua de ardei, piperul si sarea.
  4. Pofta mare! Scrie in comentarii cum prepari tu salata de ciuperci cu maioneza, smantana si usturoi, ce trucuri si secrete folosesti tu.

Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.

Lasă un răspuns

Nota Comentariile de pe acest site reflecta viziunile autorilor acestora si nu in mod necesar ale administratorului site-ului. Membrii sunt incurajati sa se abtina de la comportamente indezirabile si comentarii injurioase. Ne rezervam dreptul de a sterge oricand orice comentariu, fara instiintare si explicatii.

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt insemnate cu *

*
*

Inscrie-te acum!

Suntem ceea ce mancam. Sa invatam sa mancam sanatos!