- Timp de preparare
- 15 min
- Timp de gatire
- 30 min
- Dificultate
- usor
- Portii
- 4 persoane
- Servire
- Pranz
- Postat de:
- Postat in:
- 29 noiembrie 2020

Recomandari, trucuri, secrete
- Cartofii se fierb cu coaja.
- Se poate prepara si cu ceapa verde.
- In loc de otet se poate folosi zeama de lamaie.
- Cartofii se pun la fiert in coaja. Cand sunt fierti, se decojesc si se taie in felii mari.
- Ouale se pun la fiert. Cand sunt fierte, se curata de coaja si se taie bucati mari.
- Ceapa se curata si se taie julien.
- Se amesteca cartofii, ouale, ceapa, maslinele si maioneza. Se adauga otetul si se potriveste de sare.
- Pofta mare! Scrie in comentarii cum prepari tu salata orientala de cartofi, ce trucuri si secrete folosesti.
Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.