- Timp de preparare
- 15 min
- Timp de gatire
- 30 min
- Dificultate
- usor
- Portii
- 4 persoane
- Servire
- Pranz
- Postat de:
- Postat in:
- 29 noiembrie 2020
Recomandari, trucuri, secrete
- Cartofii se fierb cu coaja.
- Se poate prepara si cu ceapa verde.
- In loc de otet se poate folosi zeama de lamaie.
- Cartofii se pun la fiert in coaja. Cand sunt fierti, se decojesc si se taie in felii mari.
- Ouale se pun la fiert. Cand sunt fierte, se curata de coaja si se taie bucati mari.
- Ceapa se curata si se taie julien.
- Se amesteca cartofii, ouale, ceapa, maslinele si maioneza. Se adauga otetul si se potriveste de sare.
- Pofta mare! Scrie in comentarii cum prepari tu salata orientala de cartofi, ce trucuri si secrete folosesti.
Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.
Trebuie sa fii autentificat ca sa postezi un comentariu.