Orez cu lapte

Te rugam sa astepti...
Timp de preparare
5 min
Timp de gatire
20 min
Dificultate
usor
Portii
4 persoane
Servire
Neprecizat
Postat de:
Postat in:
250 grame
Orez
500 mililitri
Lapte
500 mililitri
Apa
50 grame
Unt
150 grame
Zahar
10 grame
Zahar vanilat
1 lingurita
Scortisoara
Orez cu lapte

Recomandari, trucuri, secrete

  • se orneaza  dupa preferinta cu fructe din compot, dulceata, praf de scortisoara
  1. Se pune orezul la fiert in apa rece.
  2. Cand apa este aproape complet absorbita, se adauga laptele si se lasa orezul sa fiarba in continuare la foc mic. Se amesteca din cand in cand.
  3. Cand orezul e fiert, se adauga zaharul, untul si aromele. Se mai lasa pe foc 2-3 clocote. Apoi se ia de pe foc, chiar daca lichidul nu a scazut complet. El va fi absorbit ulterior, la racire.
  4. Pofta mare! Scrie in comentarii cum prepari tu orezul cu lapte, ce trucuri si secrete folosesti.

Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.

Lasă un răspuns

Nota Comentariile de pe acest site reflecta viziunile autorilor acestora si nu in mod necesar ale administratorului site-ului. Membrii sunt incurajati sa se abtina de la comportamente indezirabile si comentarii injurioase. Ne rezervam dreptul de a sterge oricand orice comentariu, fara instiintare si explicatii.

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt insemnate cu *

*
*

Inscrie-te acum!

Suntem ceea ce mancam. Sa invatam sa mancam sanatos!