- Timp de preparare
- 5 min
- Timp de gatire
- 20 min
- Dificultate
- usor
- Portii
- 4 persoane
- Servire
- Neprecizat
- Postat de:
- Postat in:
- 21 noiembrie 2020
- 250 grame
- Orez
- 500 mililitri
- Lapte
- 500 mililitri
- Apa
- 50 grame
- Unt
- 150 grame
- Zahar
- 10 grame
- Zahar vanilat
- 1 lingurita
- Scortisoara

Recomandari, trucuri, secrete
- se orneaza dupa preferinta cu fructe din compot, dulceata, praf de scortisoara
- Se pune orezul la fiert in apa rece.
- Cand apa este aproape complet absorbita, se adauga laptele si se lasa orezul sa fiarba in continuare la foc mic. Se amesteca din cand in cand.
- Cand orezul e fiert, se adauga zaharul, untul si aromele. Se mai lasa pe foc 2-3 clocote. Apoi se ia de pe foc, chiar daca lichidul nu a scazut complet. El va fi absorbit ulterior, la racire.
- Pofta mare! Scrie in comentarii cum prepari tu orezul cu lapte, ce trucuri si secrete folosesti.
Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.
Trebuie sa fii autentificat ca sa postezi un comentariu.