Fasole batuta cu ceapa

Te rugam sa astepti...
Postat de:
Postat in:
Fasole batuta cu ceapa

Revenim cu reteta. Pagina in constructie.

Recomandari, trucuri, secrete

  • Inainte de a o gati, fasolea trebuie aleasa.
  • Fasolea se lasa la inmuiat in seara de dinaintea zilei in care va fi gatita. Astfel, va fierbe mai usor si va elibera substantele care provoaca indigestie si disconfort. Cand va fi pusa la fiert, va fi pusa in alta apa, nu in cea in care a stat peste noapte.
  • Apa in care fierbe fasolea se schimba de cel putin 3 ori, punandu-se apa de aceeasi temperatura. In caz contrar, fierberea stagneaza, iar boabele raman nefierte.
  1. Revenim cu reteta. Pagina in constructie.

Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.

Lasă un răspuns

Nota Comentariile de pe acest site reflecta viziunile autorilor acestora si nu in mod necesar ale administratorului site-ului. Membrii sunt incurajati sa se abtina de la comportamente indezirabile si comentarii injurioase. Ne rezervam dreptul de a sterge oricand orice comentariu, fara instiintare si explicatii.

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt insemnate cu *

*
*

Inscrie-te acum!

Suntem ceea ce mancam. Sa invatam sa mancam sanatos!