- Timp de preparare
- 5 min
- Timp de gatire
- 5 min
- Dificultate
- usor
- Portii
- 4 persoane
- Servire
- Desert
- Postat de:
- Postat in:
- 6 decembrie 2020
- 400 mililitri
- Smantana pentru frisca
- 40 mililitri
- Cafea
- 100 grame
- Nutella
- 1 lingura
- Zahar

Recomandari, trucuri, secrete
- inainte de preparare, smantana se tine la rece
- pentru decorare se foloseste frisca si bobite de ciocolata
- crema este mai gustoasa daca dupa preparare sta la rece 1-2 ore
- se pastreaza 1-2 zile la frigider
- Se prepara cafeaua, se indulceste si se lasa la racorit.
- Intr-un vas se mixeaza smantana pana cand capata o consistenta usor cremoasa. Se adauga treptat cafeaua mixandu-se (aproximativ 2 minute).
- Se pun intr-o craticioara la bain-marie 3-4 linguri de nutella si se fluidizeaza 2-3 minute. Din nutella fluidizata se pune cate o lingura in fiecare pahar, inclinand paharul, pana cand peretii sai sunt acoperiti de nutella.
- Se adauga crema de frisca si cafea in fiecare pahar, dupa care se orneaza cu frisca alba si bobite de ciocolata.
Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.