Crema rece la pahar cu cafea, frisca si ciocolata

Te rugam sa astepti...
Timp de preparare
5 min
Timp de gatire
5 min
Dificultate
usor
Portii
4 persoane
Servire
Desert
Postat de:
Postat in:
400 mililitri
Smantana pentru frisca
40 mililitri
Cafea
100 grame
Nutella
1 lingura
Zahar
Crema rece la pahar cu cafea, frisca si ciocolata

Recomandari, trucuri, secrete

  • inainte de preparare, smantana se tine la rece
  • pentru decorare se foloseste frisca si bobite de ciocolata
  • crema este mai gustoasa daca dupa preparare sta la rece 1-2 ore
  • se pastreaza 1-2 zile la frigider
  1. Se prepara cafeaua, se indulceste si se lasa la racorit.
  2. Intr-un vas se mixeaza smantana pana cand capata o consistenta usor cremoasa. Se adauga treptat cafeaua mixandu-se (aproximativ 2 minute).
  3. Se pun intr-o craticioara la bain-marie 3-4 linguri de nutella si se fluidizeaza 2-3 minute. Din nutella fluidizata se pune cate o lingura in fiecare pahar, inclinand paharul, pana cand peretii sai sunt acoperiti de nutella.
  4. Se adauga crema de frisca si cafea in fiecare pahar, dupa care se orneaza cu frisca alba si bobite de ciocolata.

Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Nota Comentariile de pe acest site reflecta viziunile autorilor acestora si nu in mod necesar ale administratorului site-ului. Membrii sunt incurajati sa se abtina de la comportamente indezirabile si comentarii injurioase. Ne rezervam dreptul de a sterge oricand orice comentariu, fara instiintare si explicatii.

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt insemnate cu *

*
*

Inscrie-te acum!

Suntem ceea ce mancam. Sa invatam sa mancam sanatos!