- Timp de preparare
- 20 min
- Timp de gatire
- 200 min
- Dificultate
- mediu
- Portii
- 4 persoane
- Servire
- Pranz
- Postat de:
- Postat in:
- 21 noiembrie 2020
- 2 capatani
- Usturoi
- 4 bucati
- Rosii
- 4 bucati
- Ardei capia
- 3 bucati
- Cepe rosii
- 3 bucati
- Cartofi
- 1 bucata
- Morcov
- 1 bucata
- Vanata
- 4 coasta
- Porc
- 1 felie
- Telina
- 1 praf
- Sare
- 1 priza
- Piper praf
- 10 fire
- Marar
- 10 fire
- Patrunjel
- 100 mililitri
- Ulei floarea soarelui
Recomandari, trucuri, secrete
- Se folosesc cotlete cu os.
- Se curata si se taie legumele. Telina si vanata se taie cubulete, ceapa si ardeiul se taie julien, morcovii rondele, cartofii cubulete mai mari. Rosiile se curata de coaja si se taie marunt.
- Cotletele se spala si se sterg cu un servet. Se sareaza si se pipareaza pe ambele parti. Apoi se prajesc in ulei pe ambele parti in uleiul incins. Se scot pe o farfurie.
- Se adauga in acelasi ulei telina, ceapa, ardeiul, morcovul si vanata. Se potriveste de sare si piper, se amesteca si se pune capacul pentru 10 minute. Apoi se ia capacul si se mai lasa 20 de minute la foc. Se scot legumele si se aseaza intr-un vas care va merge la cuptor.
- In aceiasi tigaie se pun cartofii si usturoiul, cu capacul deasupra pentru 10 minute. Apoi se adauga rosiile si se lasa 15 minute. Apoi se rastoarna totul in vasul in care au fost puse primele legume si se amesteca totul.
- Se aseaza cotletele deasupra si se da vasul la cuptor la foc mic pentru aproximativ 2 ore. Apoi se presara deasupra marar tocat sau patrunjel, dupa preferinta.
- Pofta mare! Scrie in comentarii cum prepari tu cotletele de porc cu legume la cuptor, ce trucuri si secrete folosesti.
Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.
Trebuie sa fii autentificat ca sa postezi un comentariu.