Varza calita de post

Te rugam sa astepti...
Timp de preparare
15 min
Timp de gatire
30 min
Dificultate
usor
Portii
4 persoane
Servire
Pranz
Postat de:
Postat in:
2 kilograme
Varza alba
2 bucati
Ardei gras alb
2 bucati
Cepe albe
2 bucati
Rosii
3 linguri
Suc de rosii
6 linguri
Ulei floarea soareului
1 lingurita
Sare
1 praf
Piper praf
1 praf
Boia de ardei
Varza calita de post

Recomandari, trucuri, secrete

  • Varza se adauga in vas in reprize, pe masura ce se inmoaie cea care se afla deja in vas.
  • Optional, la final se adauga cimbru sau foi de dafin.
  1. Se curata ardeii, rosiile, varza si ceapa. Ardeii, rosiile si ceapa se toaca cubulete, iar varza se taie julien.
  2. Ceapa si ardeii se pun la calit in ulei, la foc mediu. Cand s-au calit se adauga si rosiile. Se asesoneaza cu sare si piper. Peste 3 minute se adauga sucul de rosii.
  3. Se adauga varza tocata in vasul in care s-au calit legumele. Daca nu incape toata varza odata, se adauga in reprize, pe masura ce varza din vas se inmoaie. Se lasa la calit la foc mic, cu capac, pentru a-si lasa zeama, amestecand din 10 in 10 minute.
  4. La final se adauga cimbru sau foaie de dafin.
  5. Pofta mare! Scrie in comentarii cum prepari tu varza calita de post, ce trucuri si secrete folosesti.

Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.

Lasă un răspuns

Nota Comentariile de pe acest site reflecta viziunile autorilor acestora si nu in mod necesar ale administratorului site-ului. Membrii sunt incurajati sa se abtina de la comportamente indezirabile si comentarii injurioase. Ne rezervam dreptul de a sterge oricand orice comentariu, fara instiintare si explicatii.

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt insemnate cu *

*
*

Inscrie-te acum!

Suntem ceea ce mancam. Sa invatam sa mancam sanatos!