Supa crema de mazare

Te rugam sa astepti...
Timp de preparare
10 min
Timp de gatire
20 min
Dificultate
usor
Portii
4 persoane
Servire
Pranz
Postat de:
Postat in:
500 grame
Mazare
1 mica
Telina
1 bucata
Ceapa
2 bucati
Morcov
2 bucati
Cartofi
50 grame
Unt
1 legatura
Marar
1 praf
Sare
1 praf
Piper praf
1 L
Apa
Supa crema de mazare

Recomandari, trucuri, secrete

  • Se consuma cu paine prajita sau crutoane.
  • Se poate adauga smantana sau parmezan, dupa gust.
  1. Mazarea spalata se pune la fiert intr-un litru de apa.
  2. Ceapa taiata solzisori se caleste in putin unt. Apoi se adauga deasupra cartofii, morcovii si telina rase pe razatoarea mare. Dupa ce se calesc cateva minute, se adauga peste mazare si se fierb pana devin usor de pasat.
  3. Toate legumele fierte se scurg si apoi se paseaza cu blenderul pana la obtinerea unui piure fin. Se adauga treptat (cate un polonic) din supa in care au fiert, pana la obtinerea consistentei dorite.
  4. Se adauga mararul tocat, sare si piper dupa gust.
  5. Pentru a nu prinde crusta, se adauga deasupra cateva cubulete de unt.
  6. Pofta mare! Scrie in comentarii cum pregatesti tu supa crema de mazare, ce trucuri si secrete folosesti.

Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.

Lasă un răspuns

Nota Comentariile de pe acest site reflecta viziunile autorilor acestora si nu in mod necesar ale administratorului site-ului. Membrii sunt incurajati sa se abtina de la comportamente indezirabile si comentarii injurioase. Ne rezervam dreptul de a sterge oricand orice comentariu, fara instiintare si explicatii.

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt insemnate cu *

*
*

Inscrie-te acum!

Suntem ceea ce mancam. Sa invatam sa mancam sanatos!