Somon cu ceapa si morcov

Te rugam sa astepti...
Timp de preparare
70 min
Timp de gatire
30 min
Dificultate
mediu
Portii
4 persoane
Servire
Pranz
Postat de:
Postat in:
2 pahare
Vin sec alb
1 legatura
Patrunjel
1 frunza
Dafin
2 bucati
Morcovi
2 bucati
Cepe albe
4 bucati
Somon
1 jumatate de
Lamaie
1 praf
Sare
1 praf
Piper praf
1 praf
Boia de ardei
1 priza
Cimbru
4 linguri
Ulei floarea soareului
500 mililitri
Apa
Somon cu ceapa si morcov

Recomandari, trucuri, secrete

  • Masoara rapid ingredientele folosind tabelul de AICI
  • Pestele se va servi cald, cu o garnitura de orez.
  1. Se tine pestele o ora in 500 ml apa cu zeama de lamaie.
  2. Ceapa si morcovii curatati se taie in rondele subtiri. Patrunjelul se toaca.
  3. Intr-un vas de Jena se pun 4 linguri ulei. Apoi se aseaza in straturi ceapa, morcovii, feliile de somon, dafinul, piperul, sarea, boiaua de ardei, patrunjelul tocat si vinul.
  4. Se acopera vasul cu folie de aluminiu si se introduce in cuptorul preincalzit la 190 grade. Se tine aproximativ jumatate de ora.
  5. Pofta mare! Scrie in comentarii cum prepari tu somonul, ce trucuri si secrete folosesti.

Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.

Lasă un răspuns

Nota Comentariile de pe acest site reflecta viziunile autorilor acestora si nu in mod necesar ale administratorului site-ului. Membrii sunt incurajati sa se abtina de la comportamente indezirabile si comentarii injurioase. Ne rezervam dreptul de a sterge oricand orice comentariu, fara instiintare si explicatii.

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt insemnate cu *

*
*

Inscrie-te acum!

Suntem ceea ce mancam. Sa invatam sa mancam sanatos!