Salata de sfecla rosie cu hrean la borcan

Te rugam sa astepti...
Timp de preparare
10 min
Timp de gatire
60 min
Dificultate
usor
Portii
4 persoane
Servire
Neprecizat
Postat de:
Postat in:
2 kilograme
Sfecla rosie
150 mililitri
Otet
150 grame
Miere
1 lingura
Sare mare
3 bucati
Hrean
Salata de sfecla rosie cu hrean la borcan

Recomandari, trucuri, secrete:

  • Se serveste alaturi de fripturi.
  • Se pastreaza in camara, la rece.
  1. Sfeclele spalate si uscate se plaseaza intr-o tava pe care s-asezat o foaie de hartie de copt. Se coc la cuptor la temperatura de 180 de grade pana cand o scobitoare mai lunga intra cu usurinta in ele. (aproximativ 1 ora). Cand sunt gata se lasa la racit.
  2. Hreanul se curata si se da pe razatoarea mica.
  3. Se curata sfeclele de coaja. Apoi se taie in cubulete sau se da pe razatoare.
  4. Intr-un bol se amesteca otetul, sarea si mierea.
  5. Peste sfecla se adauga hreanul si amestecul de otet, sare si miere. Se amesteca bine.
  6. Se plaseaza salata in borcane cu ajutorul unei palnii pentru umplut borcane. Se preseaza in borcan pentru ca incapea mai multa. Se acopera cu zeama si se pun capacele.

Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.

Lasă un răspuns

Nota Comentariile de pe acest site reflecta viziunile autorilor acestora si nu in mod necesar ale administratorului site-ului. Membrii sunt incurajati sa se abtina de la comportamente indezirabile si comentarii injurioase. Ne rezervam dreptul de a sterge oricand orice comentariu, fara instiintare si explicatii.

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt insemnate cu *

*
*

Inscrie-te acum!

Suntem ceea ce mancam. Sa invatam sa mancam sanatos!