- Timp de preparare
- 10 min
- Timp de gatire
- 60 min
- Dificultate
- usor
- Portii
- 4 persoane
- Servire
- Neprecizat
- Postat de:
- Postat in:
- 27 octombrie 2020
- 2 kilograme
- Sfecla rosie
- 150 mililitri
- Otet
- 150 grame
- Miere
- 1 lingura
- Sare mare
- 3 bucati
- Hrean

Recomandari, trucuri, secrete:
- Sfeclele spalate si uscate se plaseaza intr-o tava pe care s-asezat o foaie de hartie de copt. Se coc la cuptor la temperatura de 180 de grade pana cand o scobitoare mai lunga intra cu usurinta in ele. (aproximativ 1 ora). Cand sunt gata se lasa la racit.
- Hreanul se curata si se da pe razatoarea mica.
- Se curata sfeclele de coaja. Apoi se taie in cubulete sau se dau pe razatoare.
- Intr-un bol se amesteca otetul, sarea si mierea.
- Peste sfecla se adauga hreanul si amestecul de otet, sare si miere. Se amesteca bine.
- Se plaseaza salata in borcane cu ajutorul unei palnii pentru umplut borcane. Se preseaza in borcan pentru a incapea mai multa. Se acopera cu zeama si se pun capacele.
Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.