- Timp de preparare
- 7 min
- Timp de gatire
- 8 min
- Dificultate
- usor
- Portii
- 4 persoane
- Servire
- Neprecizat
- Postat de:
- Postat in:
- 29 noiembrie 2020
- 10 bucati
- Oua
- 1 lingura
- Maioneza
- 1 lingura
- Mustar
- 1 lingurita
- Hrean
- 1 fir
- Ceapa verde
- 1 fir
- Telina
- 5 fire
- Marar
- 1 praf
- Sare
- 1 praf
- Piper praf

Recomandari, trucuri, secrete
- Reteta se poate pregati si dupa Paste, din ouale ramase neconsumate.
- Se consuma pe paine prajita, cu rosii, castraveti si branza sarata alaturi.
- Se fierb ouala timp de 8 minute. apoi se lasa la racit si se curata.
- Ouale se taie cubulete si se amesteca cu maioneza, mustarul, hreanul, telina, ceapa si mararul.
- Se potriveste cu sare si piper.
- Pofta mare! Scrie in comentarii cum prepari tu salata de oua cu maioneza., ce trucuri si secrete folosesti.
Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.