Crutoane pentru supa

Te rugam sa astepti...
Timp de preparare
5 min
Timp de gatire
5 min
Dificultate
usor
Portii
4 persoane
Servire
Neprecizat
Postat de:
Postat in:
10 felii
Paine
25 grame
Unt
1 catel
Usturoi
1 praf
Sare
1 priza
Chimen
Crutoane pentru supa

Recomandari, trucuri, secrete

  • Masoara rapid ingredientele folosind tabelul de AICI
  • Se pot folosi feliile mai vechi de paine, ramase neconsumate.
  • Se pot folosi diverse ierburi aromatice in loc de chimen. (Busuioc, oregano, rozmarin, pesto, etc.)
  • Se pot servi imediat dupa preparare sau pot fi depozitate intr-o punga de hartie, ferita de umezeala.
  1. Painea se feliaza si se taie apoi in cubulete.
  2. Intr-o tigaie incapatoare se pune untul si catelul de usturoi maruntit. Cand untul se topeste iar usturoiul devine auriu, se adauga sarea si chimenul (sau alte ierburi aromatice).
  3. Se adauga cubuletele de paine si se amesteca pana acestea absorb untul. Se lasa pe foc pana se rumenesc si capata o culoare aurie.
  4. Pofta mare! Scrie in comentarii cum prepari tu crutoanele pentru supa, ce trucuri si secrete folosesti.

Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.

Lasă un răspuns

Nota Comentariile de pe acest site reflecta viziunile autorilor acestora si nu in mod necesar ale administratorului site-ului. Membrii sunt incurajati sa se abtina de la comportamente indezirabile si comentarii injurioase. Ne rezervam dreptul de a sterge oricand orice comentariu, fara instiintare si explicatii.

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt insemnate cu *

*
*

Inscrie-te acum!

Suntem ceea ce mancam. Sa invatam sa mancam sanatos!