Ardei iuti in otet

No votes yet.
Please wait...
Dificultate
usor
Postat de:
Postat in:
Ardei iuti in otet

Ardeii iuti in otet preparati astfel se pastreaza pana la 5 ani in beci.

  1. Ardeii iuti se tin 24 de ore intr-o solutie de apa cu sare (la 5 litri de apa se pun 2 linguri de sare).
  2. Ardeii se pun in borcane, astfel incat sa nu depaseasca inaltimea borcanului.
  3. Separat, se prepara o solutie alcatuita din apa, otet, sare, miere de albine, frunze de dafin, hrean, morcov, telina, boabe mustar, fasii ardei gras. (Solutia se alcatuieste din 2 parti apa, 1 parte otet. La fiecare litru de solutie se adauga 1 lingura de sare, 1 lingura cu miere de albine, 1 frunza de dafin, 1 bucata hrean, 1/2 morcov, 1/4 telina sau tije de telina, boabe de muștar, 2-3 fasii de ardei gras taiate dintr-un ardei kapia.
  4. Se adauga aceasta solutie rece peste ardei, se pun capace si se dau la camara.

Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.

Lasă un răspuns

Nota Comentariile de pe acest site reflecta viziunile autorilor acestora si nu in mod necesar ale administratorului site-ului. Membrii sunt incurajati sa se abtina de la comportamente indezirabile si comentarii injurioase. Ne rezervam dreptul de a sterge oricand orice comentariu, fara instiintare si explicatii.

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt insemnate cu *

*
*

Inscrie-te acum!

Suntem ceea ce mancam. Sa invatam sa mancam sanatos!